Entree Volvo Car Nederland, Beesd
Kantoor Volvo Car Nederland, Beesd
Kantoor Volvo Car Nederland, Beesd
Kantoor Volvo Car Nederland, Beesd
Volvo Car Nederland, Beesd
Kantoor Volvo Car Nederland, Beesd
Kantoor Volvo Car Nederland, Beesd
Kantoor Volvo Car Nederland, Beesd
Kantoor Volvo Car Nederland, Beesd
Kantoor Volvo Car Nederland, Beesd
Receptie Volvo Car Nederland, Beesd
Showroom Volvo Car Nederland, Beesd
Showroom Volvo Car Nederland, Beesd

Beesd

Revitalisatie hoofdkantoor Volvo

Opdrachtgever Volvo Car Nederland B.V.

Kan ik u verder helpen?

Neem contact op met Herman

Bel:+31 (0) 345 57 15 63

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: mail@jcvankessel.nl

Delen

De entree, receptie en showroom van het hoofdkantoor van Volvo Car Nederland zijn volledig gerevitaliseerd. JCVANKESSEL Bouw was verantwoordelijk voor het projectmanagement alsook de bouwactiviteiten.

Het pand, direct gelegen aan de A2 ter hoogte van Beesd heeft een goede zichtbaarheid voor alle passerende weggebruikers.

We hebben de kantoorgevels voorzien van nieuwe aluminium gevelbekleding, tevens is de entree van het pand vernieuwd en heeft het een eigentijdse en moderne uitstraling gekregen, passend binnen het Volvo concept. Daarnaast hebben we gezorgd voor de herinrichting van het entreegebied.”
Projectleider Herman de Leeuw

Zoals je mag verwachten van Volvo is hier veel aandacht aan het duurzaamheidsaspect besteed. Er is een grote hoeveelheid elektrische oplaadpunten te vinden. Maar liefst 50 auto’s kunnen tegelijk opladen.

“Zodra je het pand binnenloopt proef je het Zweden gevoel”

“Voor de vernieuwing van de entree alsook de dakopbouw heeft ons zusterbedrijf Entropal aluminiumbouwers de puien geleverd. Hier zijn moderne aluminium profielen van kwaliteitsmerk Schüco toegepast,” licht Herman toe. Schüco brengt met zijn AWS (Aluminium Window System) functionele voordelen perfect in overeenstemming met architecturale en vormgevende aspecten.

In de gerenoveerde dakopbouw zijn aluminium deurprofielen toegepast. De nieuwe Schüco ADS-deursystemen (Aluminium Door System) worden vooral ingezet op het vlak van gebouwbeveiliging en gebouwautomatisering. Een deur verschaft namelijk niet alleen toegang tot een gebouw, maar moet voldoen aan hoge eisen wat betreft thermische isolatie, veiligheid, functionaliteit en design.

Het tijdloze design van deze deursystemen is bij Volvo Car Nederland mooi gecombineerd met het Schüco AWS-raamsysteem. Hierdoor voldoen deze aan de allerhoogste eisen wat betreft veiligheid, vormgeving en comfort”,
Bob Nieuwenhuys – Entropal aluminiumbouwers

JCVANKESSEL Bouw heeft ook de entree, receptie en showroom volledig gerevitaliseerd. “Deze ruimtes hebben een complete restyling ondergaan naar de maatstaven van Volvo en kunnen dienen als voorbeeld. Werkelijk alles is vernieuwd, waaronder plafond, vloeren en de verlichting”, aldus René Traa, IT & Facility Manager van Volvo Car Nederland. “Zodra je het pand binnenloopt proef je het Zweden gevoel. Het is licht, ruim en heeft een hele open uitstraling. In de showroom is een goed doordacht lichtplan aangebracht, waardoor de auto’s prachtig worden uitgelicht en echt tot hun recht komen. Er zijn verschillende vergaderruimtes gecreëerd alsook een living zodat er ruimte is voor ontspannen gesprekken. Slim gebruik van glazen systeemwanden geven de ruimtes een licht en open karakter.”

“Dankzij de goede samenwerking met opdrachtgever, (interieur)architecten en onderaannemers hebben alle inspanningen geleid tot een prachtig resultaat waarmee Volvo Car Nederland jaren vooruit kan”, sluit Herman de Leeuw mooi af.

Uw wens
Ontwerp
Technische uitwerking
Voorbereiding
Bouw
Service & Onderhoud

Betrokken ondernemingen

Entropal

De Chamotte 46
4191 GT Geldermalsen

+31 (0)345 57 68 28
info@entropal.nl

SolarComfort

De Chamotte 32
4191 GT Geldermalsen

+31 (0)345 58 94 18
mail@solarcomfort.nl

JCVANKESSEL Architectuur

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

+31(0)345 58 94 20
architectuur@jcvankessel.nl

JCVANKESSEL Bouw

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

+31 (0)345 57 15 63
bouw@jcvankessel.nl

JCVANKESSEL Service & Onderhoud

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

+31 (0)345 57 15 63
onderhoud@jcvankessel.nl

Heeft u interesse?