BOUWEN AAN JE
CARRIÈRE

Op deze pagina vind je onze vacatures. Zie je geen passende vacature maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur dan een open sollicitatie. Wij staan altijd open voor goede ideeën.

De bedrijven uit de JCVANKESSEL Groep zijn hoofdzakelijk actief in de bouw, de fruitteelt en in de wereld van zonne-energie.

De rode draad bij alles wat we doen? Onze grote betrokkenheid. Voor onze klanten betekent dat: langdurige samenwerking met oog voor de toekomst. En voor onze medewerkers: een veelzijdige werkomgeving met alle ruimte voor eigen initiatief.

Werken bij JCVANKESSEL

 • Familiaire sfeer
 • Professionele organisatie
 • Veelzijdige werkomgeving
 • Volop aandacht voor innovatie
 • Alle ruimte voor eigen initiatief
 • Goede doorgroeimogelijkheden
 • Respect voor elkaar en de omgeving

Vind de functie die bij je past

 • Projectvoorbereider Houtbouw

  Geldermalsen Fulltime hbo

  Pionieren, dat is wat je gaat doen in deze functie. De opkomende houtbouwmarkt in Nederland biedt veel kansen voor jou als houtbouwambassadeur. Zo zul je houtbouw actief als alternatief voor beton en staal aandragen bij prospects en gegunde projecten.

 • Revit Modelleur

  Geldermalsen Fulltime Hbo

  Als Revit Modelleur ben je verantwoordelijk voor het bouwkundig ontwerpen en het engineeren van objecten in 3D. Bij JCVANKESSEL uit Geldermalsen kun je als Revit Modelleur in de volledige breedte van het vak aan de slag.

 • Calculator – Salesmanager

  Geldermalsen fulltime hbo

  Met jouw commercieel inzicht maak jij een vertaalslag van de klantwens naar een maatwerk offerte. Dit vergt creativiteit en regelmatige afstemming met klanten, collega's en leveranciers. Enige ervaring of affiniteit met de aluminium-, metaal of gevelbranche is mooi meegenomen.

 • Monteur Werktuigbouwkundige Installaties

  Ochten fulltime

  Vind jij een grote mate van zelfstandigheid in een baan belangrijk? Werken alsof je eigen baas bent. Dat is wat Flier Installatiegroep uit Ochten jou biedt als Monteur Werktuigbouwkundige Installaties.

 • Leerling Elektromonteur

  Ochten fulltime vmbo / mbo

  Je studeert nog, je bent op zoek naar jouw eerste baan of je zoekt een werkgever waar jij je verder kan ontwikkelen binnen de Elektrotechniek. Dan kan jij bij Flier Installatiegroep terecht! Bij ons leer je alle facetten van het vak kennen bij mooie opdrachtgevers in de industrie, retail, utiliteit en woningbouw.

 • Leidinggevend Elektromonteur

  Ochten fulltime

  Van kracht- en lichtinstallaties tot domotica- en data-installaties voor industrie, retail, utiliteit en woningbouw. Als leidinggevend Elektromonteur draag jij de verantwoording voor het aanleggen en onderhouden van hoogwaardige elektrotechnische installaties. Je stuurt een klein team van professionals aan en voert inspecties uit.

 • Monteur Beveiliging

  Ochten fulltime

  Een grote mate van zelfstandigheid. In deze rol ben je echt eigen baas. De storingen zijn voor een deel met standaard handelingen op te lossen. Een ander deel vraagt om jouw oplossend vermogen. Daarnaast krijg jij, de allround Beveiligingsmonteur te maken met alle facetten van het beveiligingsvak. Dit maakt jouw functie breed en divers.

 • Eerste Monteur Beveiliging

  Ochten fulltime

  Als Beveiligingsmonteur houd jij je in jouw dagelijkse werkzaamheden vooral bezig met de aanleg en onderhoud van beveiligingsinstallaties. Zo ben je bezig met de aanleg van CCTV en toegangscontrolesystemen voor de particuliere, retail als voor de utiliteitsmarkt. Je komt terecht in een informeel team dat zich bezig houdt met alles wat te kijken komt rondom installaties.

 • Timmerman met ervaring

  Geldermalsen fulltime

  Je bent een timmerman die net dat stapje verder gaat. Je levert geen standaardwerk, maar vakwerk waar je trots op bent! In deze functie voer je alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden van start bouw tot en met oplevering van het werk uit.

 • Bouwkundig Calculator

  Geldermalsen fulltime hbo

  Met de klantwens voorop werk jij aan alles van kostenramingen tot en met werkbegrotingen voor uiteenlopende projecten. Met jouw ervaring reken jij zonder problemen werken zonder bestek uit en voert prijsonderhandelingen met leveranciers en onderaannemers. Tijdens de uitvoeringsfase bereken je in overleg met de projectleider de kosten van meer- en minderwerken.

 • KAM-Coördinator

  Geldermalsen fulltime hbo

  In een notendop coördineer en verbeter je RI&E en kwaliteits-, veiligheids- en milieuaspecten binnen de JCVANKESSEL Groep. Hierbij krijg je alle ruimte om jezelf als professional te blijven ontwikkelen. Je krijgt een fijne werkplek op ons hoofdkantoor in Geldermalsen en je komt te werken in een ervaren team van collega’s die elke dag vol trots aan mooie projecten werken.

 • Leerling Monteur Zonnepanelen

  Geldermalsen fulltime

  Zonnepanelen zijn booming! Als leerling-monteur zonnepanelen stap je zo in de wereld van de zonne-energie. Ervaring heb je niet nodig, want wij leiden je helemaal op en zorgen voor jouw begeleiding. Je draait meteen mee in ons team. Maar wees gerust: we leren je het vak stap voor stap.

 • Monteur Zonnepanelen

  Geldermalsen fulltime

  Heb je geen hoogtevrees en ben je een klantvriendelijke monteur met twee rechterhanden? Bij SolarComfort werk jij aan de mooiste PV-installaties. Hierbij breng je veiligheidsvoorzieningen aan en monteer je zonnepanelen met verschillende bevestigingsmethodes. De werksfeer is gezellig en als team staan we altijd voor elkaar klaar.

Staat hier geen vacature tussen die bij je past? Maar denk je toch dat je een versterking voor ons bent? Aarzel niet en stuur ons gewoon een open sollicitatie. Dat kan naar: sollicitaties@jcvankessel.nl.

We investeren graag in jong talent. Niet alleen omdat we die verantwoordelijkheid voelen, maar ook omdat wij net zo graag van jou leren als jij van ons.

Dus ben je leergierig? Zie je de bouw helemaal zitten? En wil je graag bij ons stage lopen of afstuderen? Laat het dan weten via: sollicitaties@jcvankessel.nl.