BOUWEN AAN JE
CARRIÈRE

Op deze pagina vind je onze vacatures. Zie je geen passende vacature maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur dan een open sollicitatie. Wij staan altijd open voor goede ideeën.

De bedrijven uit de JCVANKESSEL Groep zijn hoofdzakelijk actief in de bouw, de fruitteelt en in de wereld van zonne-energie.

De rode draad bij alles wat we doen? Onze grote betrokkenheid. Voor onze klanten betekent dat: langdurige samenwerking met oog voor de toekomst. En voor onze medewerkers: een veelzijdige werkomgeving met alle ruimte voor eigen initiatief.

Werken bij JCVANKESSEL

 • Familiaire sfeer
 • Professionele organisatie
 • Veelzijdige werkomgeving
 • Volop aandacht voor innovatie
 • Alle ruimte voor eigen initiatief
 • Goede doorgroeimogelijkheden
 • Respect voor elkaar en de omgeving

Vind de functie die bij je past

 • Assistent Bedrijfsleider

  Geldermalsen fulltime hbo

  Als Assistent Bedrijfsleider vertaal je de wensen van de opdrachtgever naar een maatwerk offerte. Je hebt een goed technisch inzicht en vernuft nodig en je bent betrokken bij het hele proces van sales tot productie en montage, oftewel: “jij bemoeit je met alles”.

 • Tekenaar / Werkvoorbereider Geveltechniek

  Geldermalsen fulltime mbo/hbo

  Gaat jouw tekenaarshart sneller kloppen van aluminium? Dan kunnen wij praten! We zoeken een Tekenaar / Werkvoorbereider Geveltechniek die snel de slag van idee naar tekening maakt. Sterk in de details, maar ook met zicht op de grote lijnen.

 • Productiemedewerker Aluminium

  Geldermalsen fulltime

  Ga als Productiemedewerker Aluminium aan de slag bij Entropal in Geldermalsen. Je werkt in een veilige omgeving aan de mooiste projecten! Jouw werkzaamheden variëren van zagen, frezen en bewerken van profielen tot het samenstellen van ramen/deuren en het afmonteren van hang- en sluitwerk

 • Administratief medewerker

  Geldermalsen 20-24 uur mbo+

  In het kort? Jij zorgt ervoor dat de motor van Entropal gesmeerd blijft lopen. Je bent administratief en organisatorisch sterk. Je hebt klantcontact, je ondersteunt de directeur en de administratie en je verzorgt bestellingen.

 • Leerling Elektromonteur

  Ochten fulltime vmbo / mbo

  Je studeert nog, je bent op zoek naar jouw eerste baan of je zoekt een werkgever waar jij je verder kan ontwikkelen binnen de Elektrotechniek. Dan kan jij bij Flier Installatiegroep terecht! Bij ons leer je alle facetten van het vak kennen bij mooie opdrachtgevers in de industrie, retail, utiliteit en woningbouw.

 • Leidinggevend Elektromonteur

  Ochten fulltime

  Van kracht- en lichtinstallaties tot domotica- en data-installaties voor industrie, retail, utiliteit en woningbouw. Als leidinggevend Elektromonteur draag jij de verantwoording voor het aanleggen en onderhouden van hoogwaardige elektrotechnische installaties. Je stuurt een klein team van professionals aan en voert inspecties uit.

 • Monteur Werktuigbouwkundige Installaties

  Ochten fulltime

  Vind jij een grote mate van zelfstandigheid in een baan belangrijk? Werken alsof je eigen baas bent. Dat is wat Flier Installatiegroep uit Ochten jou biedt als Monteur Werktuigbouwkundige Installaties.

 • Projectleider Installatietechniek in Geldermalsen

  Geldermalsen fulltime hbo

  Wil jij de zekerheid van een veelzijdige functie binnen een groeiend bedrijf en wil jij jezelf ontwikkelen naar een leidinggevende functie? Als Projectleider Installatietechniek bij Flier krijg jij een afwisselende baan waar jij je expertise verder kan uitbouwen.

 • Revit Modelleur

  Geldermalsen fulltime hbo

  Als Revit Modelleur ben je verantwoordelijk voor het bouwkundig ontwerpen en het engineeren van objecten in 3D. Bij JCVANKESSEL uit Geldermalsen kun je als Revit Modelleur in de volledige breedte van het vak aan de slag.

 • Uitvoerder / Timmerman niveau 1 en 2

  Geldermalsen fulltime

  Je bent een uitvoerder / timmerman die net dat stapje verder gaat. Je levert geen standaardwerk, maar vakwerk waar je trots op bent! In deze functie voer je alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden van start bouw tot en met oplevering van het werk uit.

 • Ervaren Uitvoerder

  Geldermalsen Fulltime mbo

  Je bent een meedenkende uitvoerder die net dat stapje verder gaat. in het leveren van maatwerk. Jij stuurt onze eigen medewerkers, onderaannemers en leveranciers aan bij voornamelijk utiliteitswerken.

 • KAM-Coördinator

  Geldermalsen fulltime hbo

  In een notendop coördineer en verbeter je RI&E en kwaliteits-, veiligheids- en milieuaspecten binnen de JCVANKESSEL Groep. Hierbij krijg je alle ruimte om jezelf als professional te blijven ontwikkelen. Je krijgt een fijne werkplek op ons hoofdkantoor in Geldermalsen en je komt te werken in een ervaren team van collega’s die elke dag vol trots aan mooie projecten werken.

 • Monteur Zonnepanelen

  Geldermalsen 24-40 uur

  SolarComfort levert zonnepaneleninstallaties voornamelijk op de zakelijke markt in Midden-Nederland. Grote en kleinere projecten waar wij met veel plezier aan werken, om mooie en veilige zonnepaneleninstallaties te bouwen.

 • Leerling Monteur Zonnepanelen

  Geldermalsen fulltime

  Zonnepanelen zijn booming! Als leerling-monteur zonnepanelen stap je zo in de wereld van de zonne-energie. Ervaring heb je niet nodig, want wij leiden je helemaal op en zorgen voor jouw begeleiding. Je draait meteen mee in ons team. Maar wees gerust: we leren je het vak stap voor stap.

Staat hier geen vacature tussen die bij je past? Maar denk je toch dat je een versterking voor ons bent? Aarzel niet en stuur ons gewoon een open sollicitatie. Dat kan naar: sollicitaties@jcvankessel.nl.

We investeren graag in jong talent. Niet alleen omdat we die verantwoordelijkheid voelen, maar ook omdat wij net zo graag van jou leren als jij van ons.

Dus ben je leergierig? Zie je de bouw helemaal zitten? En wil je graag bij ons stage lopen of afstuderen? Laat het dan weten via: sollicitaties@jcvankessel.nl.