BOUWEN AAN JE
CARRIÈRE

Op deze pagina vind je onze vacatures. Zie je geen passende vacature maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur dan een open sollicitatie. Wij staan altijd open voor goede ideeën.

De bedrijven uit de JCVANKESSEL Groep zijn hoofdzakelijk actief in de bouw, de fruitteelt en in de wereld van zonne-energie.

De rode draad bij alles wat we doen? Onze grote betrokkenheid. Voor onze klanten betekent dat: langdurige samenwerking met oog voor de toekomst. En voor onze medewerkers: een veelzijdige werkomgeving met alle ruimte voor eigen initiatief.

Werken bij JCVANKESSEL

 • Familiaire sfeer
 • Professionele organisatie
 • Veelzijdige werkomgeving
 • Volop aandacht voor innovatie
 • Alle ruimte voor eigen initiatief
 • Goede doorgroeimogelijkheden
 • Respect voor elkaar en de omgeving

Vind de functie die bij je past

 • Tekenaar / Werkvoorbereider Geveltechniek

  Geldermalsen fulltime mbo/hbo

  Gaat jouw tekenaarshart sneller kloppen van aluminium? Dan kunnen wij praten! We zoeken een Tekenaar / Werkvoorbereider Geveltechniek die snel de slag van idee naar tekening maakt. Sterk in de details, maar ook met zicht op de grote lijnen.

 • Leidinggevend Elektromonteur

  Ochten fulltime

  Van kracht- en lichtinstallaties tot domotica- en data-installaties voor industrie, retail, utiliteit en woningbouw. Als leidinggevend Elektromonteur draag jij de verantwoording voor het aanleggen en onderhouden van hoogwaardige elektrotechnische installaties. Je stuurt een klein team van professionals aan en voert inspecties uit.

 • Leerling Elektromonteur

  Ochten fulltime vmbo / mbo

  Je studeert nog, je bent op zoek naar jouw eerste baan of je zoekt een werkgever waar jij je verder kan ontwikkelen binnen Elektrotechniek. Je kan bij Flier Installatiegroep terecht! Bij ons leer je alle facetten van het vak kennen bij mooie opdrachtgevers in de industrie, retail, utiliteit en woningbouw.

 • Monteur Werktuigkundige Installaties

  Ochten fulltime

  Vind jij een grote mate van zelfstandigheid in een baan belangrijk? Werken alsof je eigen baas bent. Dat is wat Flier Installatiegroep uit Ochten jou biedt als Monteur Werktuigkundige Installaties.

 • Projectorganisator Installatietechniek

  Ochten Fulltime mbo / mbo +

  Als projectleider sta je aan ‘het roer’ tijdens projecten. Je inventariseert de wensen van de klant, maakt een calculatie en stelt een offerte op, zorgt dat de deal gesloten wordt en daarna neem je de verantwoording tot het project opgeleverd wordt.

 • Financieel operationeel medewerker

  Jij bent een daadkrachtige persoonlijkheid die organisatorisch sterk is en financieel goed onderlegd. Je gaat in deze rol aan de slag als een soort ‘waakhond’ op het gebied van financiële en bedrijfskundige processen

 • Uitvoerder / Timmerman niveau 1 en 2

  Geldermalsen fulltime

  Je bent een Uitvoerder / Timmerman die geen standaardwerk levert, maar vakwerk waar je trots op bent! In deze functie voer je alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden van start bouw tot en met oplevering van het werk uit.

 • Ervaren Uitvoerder

  Geldermalsen Fulltime mbo

  Je bent een meedenkende uitvoerder die net dat stapje verder gaat .. In het leveren van maatwerk. Jij stuurt onze eigen medewerkers, onderaannemers en leveranciers aan bij voornamelijk utiliteitswerken in de regio rond Geldermalsen.

 • (Junior) Bouwkundig Calculator

  Geldermalsen fulltime hbo

  Met de klantwens voorop werk jij aan alles van kostenramingen tot en met werkbegrotingen voor uiteenlopende projecten. Met jouw ervaring reken jij zonder problemen werken zonder bestek uit en voert prijsonderhandelingen met leveranciers en onderaannemers. Tijdens de uitvoeringsfase bereken je in overleg met de projectleider de kosten van meer- en minderwerken.

 • Werkvoorbereider

  Geldermalsen 32 tot 40 uur mbo+/hbo

  Jij kijkt als Werkvoorbereider graag verder dan jouw projecten. Van planning en kosten tot en met mensen en materialen: jij regelt het en bewaart het overzicht. Daarmee zorg je voor een goede voortgang van onze bouwprojecten in de utiliteit en de luxe woningbouw.

 • KAM-Coördinator

  Geldermalsen fulltime hbo

  In een notendop coördineer en verbeter jij RI&E en kwaliteits-, veiligheids- en milieuaspecten binnen de JCVANKESSEL Groep. Hierbij krijg je alle ruimte om jezelf als professional te blijven ontwikkelen. Je krijgt een fijne werkplek op ons hoofdkantoor in Geldermalsen en je komt te werken in een ervaren team van collega’s die elke dag vol trots aan mooie projecten werken.

 • Monteur Zonnepanelen

  Geldermalsen 24-40 uur

  SolarComfort zoekt een enthousiaste Monteur Zonnepanelen voor 32 tot 40 uur in de week die van aanpakken weet. Jij hebt veiligheid hoog staan en hoogte schrikt je niet af.

 • Werkvoorbereider Solartechniek

  Geldermalsen fulltime mbo+ / hbo

  SolarComfort levert hoogwaardige PV-installaties voor onder andere de zakelijke markt op de meest uiteenlopende daken. Momenteel zijn wij om onze werkprocessen goed te laten verlopen op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider / calculator.

 • Leerling Monteur Zonnepanelen

  Geldermalsen fulltime

  Zonnepanelen zijn booming! Als leerling-monteur zonnepanelen stap je zo in de wereld van de zonne-energie. Ervaring heb je niet nodig, want wij leiden je helemaal op en zorgen voor jouw begeleiding. Je draait meteen mee in ons team. Maar wees gerust: we leren je het vak stap voor stap.

 • Medewerker Binnendienst

  Geldermalsen fulltime mbo/hbo

  Ben jij klantgericht ingesteld, weet je van aanpakken en lijkt het je wat om in een klein team van acquisitie tot oplevering aan grote PV-installaties te werken?

 • PV-engineer

  Geldermalsen 32 tot 40 uur hbo

  Als PV-engineer ontwerp je (grootschalige) zonnepaneleninstallaties. Elk dak is anders en elke opdracht is een ingewikkelde puzzel waar jij als PV-engineer jouw hand niet voor omdraait. Hoe richt jij een PV-installatie zo efficiënt mogelijk in op een maximaal vermogen en met minimale verliezen? Jij houdt overal rekening mee!

Staat hier geen vacature tussen die bij je past? Maar denk je toch dat je een versterking voor ons bent? Aarzel niet en stuur ons gewoon een open sollicitatie. Dat kan naar: sollicitaties@jcvankessel.nl.

We investeren graag in jong talent. Niet alleen omdat we die verantwoordelijkheid voelen, maar ook omdat wij net zo graag van jou leren als jij van ons.

Dus ben je leergierig? Zie je de bouw helemaal zitten? En wil je graag bij ons stage lopen of afstuderen? Laat het dan weten via: sollicitaties@jcvankessel.nl.