BOUWEN AAN JE
CARRIÈRE

Op deze pagina vind je onze vacatures. Zie je geen passende vacature maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur dan een open sollicitatie. Wij staan altijd open voor goede ideeën.

De bedrijven uit de JCVANKESSEL Groep zijn hoofdzakelijk actief in de bouw, de fruitteelt en in de wereld van zonne-energie.

De rode draad bij alles wat we doen? Onze grote betrokkenheid. Voor onze klanten betekent dat: langdurige samenwerking met oog voor de toekomst. En voor onze medewerkers: een veelzijdige werkomgeving met alle ruimte voor eigen initiatief.

Werken bij JCVANKESSEL

 • Familiaire sfeer
 • Professionele organisatie
 • Veelzijdige werkomgeving
 • Volop aandacht voor innovatie
 • Alle ruimte voor eigen initiatief
 • Goede doorgroeimogelijkheden
 • Respect voor elkaar en de omgeving

Vind de functie die bij je past

 • KAM Coördinator

  Geldermalsen32-40 uur hbo+

  In een notendop coördineer en verbeter je RI&E en kwaliteits-, veiligheids- en milieuaspecten binnen de JCVANKESSEL Groep. Hierbij krijg je alle ruimte en mogelijkheden om jezelf als professional te blijven ontwikkelen. Je krijgt een fijne werkplek op ons hoofdkantoor in Geldermalsen en je komt te werken in een ervaren team van collega’s die elke dag vol trots aan mooie projecten werken.

 • Bouwkundig Calculator

  Geldermalsen32-40 uur mbo / hbo

  Jij, als Calculator bij JCVANKESSEL Bouw, rekent op succes. Als Calculator heb je een van de belangrijkste functies binnen onze organisatie. Met de klantwens voorop werk jij aan alles van kostenramingen tot en met werkbegrotingen voor uiteenlopende nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten in de luxe woningbouw, retail, utiliteitsbouw en fruitsector.

 • Allround installatiemonteur

  Ochten38 uur mbo

  In deze afwisselende baan draag jij als Allround Installatiemonteur de verantwoording voor het correct aanleggen en het onderhoud van hoogwaardige installatietechnische installaties. Dit doen wij voor opdrachtgevers in de industrie, utiliteit en luxe woningbouw. Je stuurt hierbij een klein team van professionals aan.

 • Calculator – Salesmanager

  Geldermalsen40 uur mbo / hbo

  Je komt te werken in een ervaren team van collega’s die elke dag vol trots werken aan onze mooie projecten.
  Je krijgt een fijne werkplek bij Entropal aluminiumbouwers in Geldermalsen.

 • Eerste Monteur Beveiliging

  Ochten38 uur mbo+

  Bij Flier kom je in een hecht team bij een groeiende organisatie te werken. Een prettige, informele werkomgeving met veel zelfstandigheid. De werksfeer is gezellig en als team staan we altijd voor elkaar klaar. Om je werk goed uit te kunnen voeren, zorgen wij voor jouw begeleiding.

 • Monteur Beveiliging

  Ochten38 uur mbo

  Een grote mate van zelfstandigheid. In deze rol ben je echt eigen baas. De storingen zijn voor een deel met standaard handelingen op te lossen. Een ander deel vraagt om jouw zelfdenkend vermogen. Daarnaast krijg jij, de Allround Beveiligingsmonteur, te maken met alle facetten op het beveiligingsvlak. Dit maakt je inzetbaarheid breed en divers.

 • Leidinggevend Elektromonteur

  Ochten38 uur mbo

  Bij Flier kom je in een hecht team bij een groeiende organisatie te werken. Een prettige, informele werkomgeving met veel zelfstandigheid. De werksfeer is gezellig en als team staan we altijd voor elkaar klaar.

 • Leerling Elektromonteur

  Ochten38 uur vmbo / mbo

  Bij Flier kom je in een hecht team bij een groeiende organisatie te werken. Een prettige, informele werkomgeving met veel zelfstandigheid. De werksfeer is gezellig en als team staan we altijd voor elkaar klaar. Natuurlijk zorgen wij voor jouw begeleiding.

 • Monteur Zonnepanelen

  Geldermalsen24-40 uur mbo

  Bij SolarComfort kom je in een hecht team bij een groeiende organisatie te werken. Een prettige, informele werkomgeving met veel zelfstandigheid. De werksfeer is gezellig en als team staan we altijd voor elkaar klaar.

 • Leerling Monteur Zonnepanelen

  Geldermalsen24-40 uur mbo

  Je krijgt bij ons een gerichte opleiding naar Monteur Zonnepanelen. Je kunt bij ons al werkend leren en zo het vak leren.

Staat hier geen vacature tussen die bij je past? Maar denk je toch dat je een versterking voor ons bent? Aarzel niet en stuur ons gewoon een open sollicitatie. Dat kan naar: sollicitaties@jcvankessel.nl.

We investeren graag in jong talent. Niet alleen omdat we die verantwoordelijkheid voelen, maar ook omdat wij net zo graag van jou leren als jij van ons.

Dus ben je leergierig? Zie je de bouw helemaal zitten? En wil je graag bij ons stage lopen of afstuderen? Laat het dan weten via: sollicitaties@jcvankessel.nl.