BOUWEN AAN JE
CARRIÈRE

Op deze pagina vind je onze vacatures. Zie je geen passende vacature maar wil je wel graag bij ons werken? Stuur dan een open sollicitatie. Wij staan altijd open voor goede ideeën.

De bedrijven uit de JCVANKESSEL Groep zijn hoofdzakelijk actief in de bouw, de fruitteelt en in de wereld van zonne-energie.

De rode draad bij alles wat we doen? Onze grote betrokkenheid. Voor onze klanten betekent dat: langdurige samenwerking met oog voor de toekomst. En voor onze medewerkers: een veelzijdige werkomgeving met alle ruimte voor eigen initiatief.

Werken bij JCVANKESSEL

 • Familiaire sfeer
 • Professionele organisatie
 • Veelzijdige werkomgeving
 • Volop aandacht voor innovatie
 • Alle ruimte voor eigen initiatief
 • Goede doorgroeimogelijkheden
 • Respect voor elkaar en de omgeving

Vind de functie die bij je past

 • (Junior) Bouwkundig Calculator

  Geldermalsen fulltime hbo

  Met de klantwens voorop werk jij aan alles van kostenramingen tot en met werkbegrotingen voor uiteenlopende projecten. Met jouw ervaring reken jij zonder problemen werken zonder bestek uit en voert prijsonderhandelingen met leveranciers en onderaannemers. Tijdens de uitvoeringsfase bereken je in overleg met de projectleider de kosten van meer- en minderwerken.

 • Werkvoorbereider

  Geldermalsen 32 tot 40 uur mbo+/hbo

  Jij kijkt als Werkvoorbereider graag verder dan jouw projecten. Van planning en kosten tot en met mensen en materialen: jij regelt het en bewaart het overzicht. Daarmee zorg je voor een goede voortgang van onze bouwprojecten in de utiliteit en de luxe woningbouw.

 • Plancoördinator/ Calculator Bouw

  Geldermalsen fulltime MBO+/HBO

  Als Plancoördinator/ Calculator Bouw betreed je één van de belangrijkste rollen binnen het bouwbedrijf.

 • Vastgoed / Facilitair Medewerker (parttime)

  Geldermalsen Parttime HBO

  Voel jij je als een vis in het water in deze brede functie als Vastgoed / Facilitair medewerker op het hoofdkantoor van de JCVANKESSEL Groep in Geldermalsen?

 • Revit Modelleur

  Geldermalsen fulltime HBO

  Als Revit Modelleur ben je verantwoordelijk voor het bouwkundig ontwerpen en het engineeren van objecten in 3D. Toonaangevende woningen, kantoren, bedrijfshallen en bijzondere constructieonderdelen in verschillende fases van het bouwtraject. Dat is een greep uit de projecten waar jij aan werkt.

 • Schoonmaker

  Geldermalsen 20 uur

  Als schoonmaker zorg je ervoor dat het hoofdkantoor van JCVANKESSEL in Geldermalsen spik en span in orde is. Dit wordt erg gewaardeerd door jouw collega’s. We ontvangen vaak klanten en dan willen we graag blinkend voor de dag komen. De werktijden zijn flexibel tussen 7.00 en 16.30 uur. De precieze tijden zijn in overleg te bepalen. Zo is dit een ideale baan om te combineren met gezin en/of opleiding.

 • Productiemedewerker machinebewerking Geldermalsen

  Geldermalsen fulltime

  Voor Entropal zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker machinebewerking Geldermalsen.

 • Leidinggevend Elektromonteur

  Ochten fulltime

  Van kracht- en lichtinstallaties tot domotica- en data-installaties voor industrie, retail, utiliteit en woningbouw. Als leidinggevend Elektromonteur draag jij de verantwoording voor het aanleggen en onderhouden van hoogwaardige elektrotechnische installaties. Je stuurt een klein team van professionals aan en voert inspecties uit.

 • Leerling Elektromonteur

  Ochten fulltime vmbo / mbo

  Je studeert nog, je bent op zoek naar jouw eerste baan of je zoekt een werkgever waar jij je verder kan ontwikkelen binnen Elektrotechniek. Je kan bij Flier Installatiegroep terecht! Bij ons leer je alle facetten van het vak kennen bij mooie opdrachtgevers in de industrie, retail, utiliteit en woningbouw.

 • Beveiligingsmonteur

  Ochten fulltime MBO

  Als Beveiligingsmonteur houd je je vooral bezig met de aanleg en onderhoud van beveiligingsinstallaties. Bovendien ben je bezig met de aanleg van CCTV en toegangs-controlesystemen. Jouw werkzaamheden verricht je zowel voor de particuliere, retail als voor de utiliteitsmarkt.

 • Servicemonteur Elektrotechniek

  Ochten fulltime MBO

  Als servicemonteur elektrotechniek houd je je vooral bezig met het oplossen van storingen en onderhouden van de installaties van onze vaste opdrachtgevers. Op een vakkundige wijze verhelp je storingen, voer je preventief onderhoud aan E-installaties uit en verricht je kleine E-werkzaamheden van uitlopende aard.

 • Servicemonteur CV

  Geldermalsen fulltime MBO

  Als servicemonteur CV houd je je vooral bezig met het oplossen van storingen en onderhouden van de installaties van onze vaste opdrachtgevers. Op een vakkundige wijze verhelp je storingen, voer je preventief onderhoud aan W-installaties uit en verricht je kleine W-werkzaamheden van uitlopende aard.

Staat hier geen vacature tussen die bij je past? Maar denk je toch dat je een versterking voor ons bent? Aarzel niet en stuur ons gewoon een open sollicitatie. Dat kan naar: sollicitaties@jcvankessel.nl.

We investeren graag in jong talent. Niet alleen omdat we die verantwoordelijkheid voelen, maar ook omdat wij net zo graag van jou leren als jij van ons.

Dus ben je leergierig? Zie je de bouw helemaal zitten? En wil je graag bij ons stage lopen of afstuderen? Laat het dan weten via: sollicitaties@jcvankessel.nl.