Selecteer een pagina
Revitalisatie Sysmex
Revitalisatie Sysmex
Revitalisatie Sysmex
Revitalisatie Sysmex
Revitalisatie Sysmex
Revitalisatie Sysmex

Revitalisering kantoorpand Sysmex

, ,
Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

14 januari 2020

Het pand van Sysmex uit 2001 was toe aan een revitalisering van het interieur. Sysmex heeft JCVANKESSEL Groep de opdracht gegund om het pand in Etten-Leur een opfrisbeurt te geven zodat deze weer zou voldoen aan de laatste maatstaven en wensen.

JCVANKESSEL Architectuur heeft het interieurontwerp verzorgd. Het complete pand, van drie lagen, is gestript en weer opnieuw opgebouwd. Na slechts 12 weken is het project door JCVANKESSEL Bouw opgeleverd.

Om een compleet nieuwe indeling van de ruimtes mogelijk te maken zijn alle wanden, plafonds en vloeren vervangen. Door het verdwijnen van de bestaande kantoren werd plaats gemaakt voor grote, lichte transparante ruimtes. Daarnaast zijn de W- en E-installaties gemoderniseerd. JCVANKESSEL heeft de complete inrichting, inclusief het meubilair verzorgd. Het resultaat is een prachtig en modern ogend gerevitaliseerd pand.

 

Revitalisering kantoorpand

Het revitaliseren van een kantoorpand is een snelle en duurzame manier om een pand nieuw leven in te blazen. We maken graag de voordelen van revitalisering voor u inzichtelijk.

Laat u informeren over de mogelijkheden.

 

Over Sysmex

Sysmex, opgericht in 1968 in Kobe (Japan), is een producent en leverancier van diagnostische laboratoriumsystemen, reagentia en informaticaoplossingen. Wereldwijd heeft Sysmex ongeveer 9.000 werknemers.