Etten-Leur

Revitalisering kantoorpand Sysmex

Opdrachtgever Sysmex Nederland B.V.
Projecttype

Kan ik u verder helpen?

Neem contact op met Paul van Bergen

Bel:+31 (0) 345 57 15 63

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: mail@jcvankessel.nl

Delen

Het pand van Sysmex uit 2001 was toe aan een revitalisering van het interieur. Sysmex heeft JCVANKESSEL Groep de opdracht gegund om het pand in Etten-Leur een opfrisbeurt te geven zodat deze weer zou voldoen aan de laatste maatstaven en wensen.

JCVANKESSEL Architectuur heeft het interieurontwerp verzorgd. Het complete pand, van drie lagen, is gestript en weer opnieuw opgebouwd. Na slechts 12 weken is het project door JCVANKESSEL Bouw opgeleverd.

Om een compleet nieuwe indeling van de ruimtes mogelijk te maken zijn alle wanden, plafonds en vloeren vervangen. Door het verdwijnen van de bestaande kantoren werd plaats gemaakt voor grote, lichte transparante ruimtes. Daarnaast zijn de W- en E-installaties gemoderniseerd. JCVANKESSEL heeft de complete inrichting, inclusief het meubilair verzorgd. Het resultaat is een prachtig en modern ogend gerevitaliseerd pand.

 

Revitaliseren

Uw pand is de spiegel van uw organisatie. Uw organisatie is gegroeid, maar uw pand groeit niet met u mee. Past de uitstraling van uw pand nog wel bij uw DNA?
Zo niet, dan is revitaliseren een antwoord.

Als we het over revitaliseren hebben, praten we niet alleen over een facelift van uw pand. Revitaliseren is meer!
Door te revitaliseren geeft u uw pand een tweede leven. Met een moderne en frisse uitstraling die uw organisatie past als een maatpak maakt u de komende jaren weer met plezier gebruik van uw pand. Daarnaast is het de uitgelezen kans om het pand te verduurzamen met energiebesparende maatregelen, het toepassen van structurele verbeteringen en het optimaliseren van het woon- en werkklimaat. Wij sluiten het pand weer naadloos aan bij uw wensen en huidige nomen.

Zo bent u weer klaar voor de toekomst.

Nieuwbouw of revitaliseren

Benieuwd wat de JCVANKESEL Groep voor u kan betekenen?
Bel Paul van Bergen voor advies op maat via +31 (0)345 57 15 63.

 

Over Sysmex

Sysmex, opgericht in 1968 in Kobe (Japan), is een producent en leverancier van diagnostische laboratoriumsystemen, reagentia en informaticaoplossingen. Wereldwijd heeft Sysmex ongeveer 9.000 werknemers.

Uw wens
Ontwerp
Technische uitwerking
Voorbereiding
Bouw
Service & Onderhoud

Betrokken ondernemingen

JCVANKESSEL Bouw

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

+31 (0)345 57 15 63
bouw@jcvankessel.nl

JCVANKESSEL Architectuur

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

+31(0)345 58 94 20
architectuur@jcvankessel.nl

Heeft u interesse?