Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw zoals het hoort

Onze expertise ligt in een doelgerichte integrale aanpak met functionaliteit, budget en logistiek voorop bij het ontwerpen en realiseren van uw utiliteitsproject.

JCVANKESSEL Groep is in 50 jaar uitgegroeid tot een groep van bedrijven die de gehele bouwketen beheerst.

Samen geven we vorm en inhoud aan de hele bouwkolom bij de realisatie van een bijzonder, duurzaam bedrijfspand die volledig aansluit bij u en uw organisatie.

Utiliteitsbouw Bouwen zoals het hoort Download de brochure
Utiliteitsbouw door JCVANKESSEL

Ervaren in functionele utiliteitsbouw.

Hoogwaardig foodsafe en hygiënecodes.

Duurzaam, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Uw organisatie is gegroeid en u gaat de volgende stap zetten in de toekomst van uw bedrijf. U breidt uit met een nieuwbouw agrarische loods, fruitloods of machineberging. Kijk bij onze gerealiseerde projecten voor een kantoorgebouw, bedrijfspand, logistiek magazijn of showroom.

Kennis en vakmanschap, dat is waar wij mee bouwen. Een stabiel fundament om uw utiliteitsbouw; kantoor of bedrijfsruimte op te realiseren. Voor u is het de efficiëntie, de korte lijnen en de grote betrokkenheid van een familiebedrijf waar u op kunt bouwen.

JCVANKESSEL Ontwikkeling
JCVANKESSEL Architectuur
JCVANKESSEL Bouw
JCVANKESSEL Vastgoed
JCVANKESSEL Service & Onderhoud
JCVANKESSEL Ontwikkeling

JCVANKESSEL ONTWIKKELING CREËERT OMGEVINGEN WAARIN HET AANGENAAM WONEN EN WERKEN IS.

Van woningen tot bedrijventerreinen, van retail tot zorg, van stadsomgevingen tot landgoederen. Onze aanpak laat zich het beste omschrijven als doortastend. Dankzij de kennis en ervaring van vijf gespecialiseerde bedrijven in de bouwkolom komen we snel tot de kern en efficiënt tot het gewenste eindresultaat.

JCVANKESSEL Ontwikkeling
JCVANKESSEL Ontwikkeling Studie huisvesting arbeidsmigranten Tiel
JCVANKESSEL Architectuur

HOE REALISEREN WE EEN ONTWERP DAT VOLLEDIG IS AFGESTEMD OP DE WENSEN VAN DE OPDRACHTGEVER?

Dat is altijd het vertrekpunt voor JCVANKESSEL Architectuur. Esthetiek en duurzaamheid zijn voor ons (uiteraard) belangrijke factoren, maar boven alles moet een ontwerp ‘functioneel’ zijn: doen waar het voor bedoeld is. Daarbij maken we samen tal van keuzes, mede op basis van de kennis en kunde die ook bij onze vier andere bedrijven in de bouwkolom aanwezig is.

JCVANKESSEL Architectuur
Artist impression SynergyPark
JCVANKESSEL Bouw

WE HEBBEN ALLES IN HUIS OM EEN PROJECT VOLLEDIG OP MAAT TE REALISEREN.

Of het hou gaat om een luxe villa, een kantoorgebouw of een bedrijfspand. Daarbij werken we bij voorkeur in een bouwteam met een transparante en open kostencalculatie. Extra belangrijk zijn onze medewerkers. We zijn een bedrijf dat van aanpakken weet, maar de menselijke maat nooit uit het oog verliest. Medewerkers die door willen groeien, krijgen daarvoor alle kansen. We investeren volop in opleidingen en innovatie, waardoor we blijven groeien: als professionals en als organisatie.

JCVANKESSEL Bouw
Van den Haak - Transmission luchtfoto nieuwbouw
JCVANKESSEL Vastgoed

HET BEHEER, VERHUUR EN VERKOOP VAN VASTGOED VRAAGT OM SPECIFIEKE KENNIS EN KUNDE.

Deze hebben we ondergebracht in JCVANKESSEL Vasgoed. Onze portefeuille bestaat uit woonruimten en winkel-, horeca-, kantoor- en bedrijfspanden, met name in Rivierenland. Centraal gelegen dus, altijd voorzien van ruim voldoende parkeergelegenheid. Dankzij de samenwerking binnen onze groep kunnen we snel inspelen op de wens van de klant.

JCVANKESSEL Vastgoed
Kantoorruimte te huur in Geldermalsen
JCVANKESSEL Service & Onderhoud

HET IS BELANGRIJK DAT EEN WONING OF GEBOUW ZO LANG MOGELIJK MEE GAAT EN VOLDOET AAN DE WENSEN VAN BEWONERS OF GEBRUIKERS.

De gespecialiseerde medewerkers van JCVANKESSEL Service & Onderhoud zorgen daarvoor. We werken voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. En of het nou om structureel onderhoud of een eenmalige klus gaat: we werken overal met evenveel zorg en aandacht. Om u daarbij zoveel mogelijk te ontlasten, heeft u één aanspreekpunt, die alles voor u regelt.

JCVANKESSEL Service & Onderhoud
Flora Nova JCvanKessel