Uitbreiding Distributiecentrum Geldermalsen
Uitbreiding Distributiecentrum Geldermalsen
Uitbreiding Distributiecentrum Geldermalsen
Uitbreiding Distributiecentrum Geldermalsen
Uitbreiding Distributiecentrum Geldermalsen
Uitbreiding Distributiecentrum Geldermalsen
Uitbreiding Van den Haak-TransMission, Geldermalsen
Uitbreiding Van den Haak-TransMission, Geldermalsen
Van den Haak - Transmission luchtfoto nieuwbouw

Geldermalsen

Van den Haak – TransMission breidt uit

Opdrachtgever Van den Haak - TransMission
Projecttype

Kan ik u verder helpen?

Neem contact op

Bel:+31 (0) 345 57 15 63

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: mail@jcvankessel.nl

Delen

Eind 2021 is de nieuwbouw voor de afdeling TransMission opgeleverd en in gebruik genomen. De bouwactiviteiten zijn gestart in februari 2021 met de grondwerkzaamheden. De werkvloer in de loods is ruim opgezet met veel daglicht. De kantoren zijn ruim opgezet en de sorteermachine functioneert goed.

Transportbedrijf Van den Haak-TransMission is een familiebedrijf uit Geldermalsen dat al meer dan 110 jaar bestaat. Dankzij een sterke toename in  met name de pakketdienst breidt het bedrijf, na diverse eerdere uitbreidingen, opnieuw haar distributiecentrum uit. “Er is in totaal 4.200 m2 aan bedrijfsruimte gerealiseerd. Hiervan is 500 m2 kantoorruimte en de rest is voor het sorteren en de distributie van allerlei pakketten”, vertelt projectleider Toon de Bruin.

 

Vertrouwde samenwerking

De samenwerking tussen JCVANKESSEL en Van den Haak – TransMission gaat al terug sinds begin 70’er jaren. We zijn trots dat we inmiddels al aan de 4de uitbreiding voor dit prachtbedrijf hebben mogen bouwen.

Op twee eerdere bedrijfslocaties zijn de nodige nieuwbouw- en verbouwprojecten gerealiseerd. Sinds 1996 is JCVANKESSEL Bouw is sinds 1996 betrokken bij de huidige locatie aan de Poppenbouwing 19. Hier zijn we met een kantoor begonnen en hebben in verschillende fases circa 10.000 m2 aan hal met crossdocks gebouwd (68 laaddocks voor vrachtwagens en 7 docks voor busjes).

“Het is voor ons als bouwbedrijf uit Geldermalsen een thuiswedstrijd. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf met veel vaste klanten waar wij al talloze jaren voor mogen werken en Van den Haak is hier een mooi voorbeeld van”, stelt Toon. Zijn opa en vader werkten voor JCVANKESSEL Bouw en nu werken hij en zijn broer bij het bouwbedrijf.

Ons bedrijf is een echt familiebedrijf

– Toon de Bruin –

Modern distributiecentrum

Het opgeleverde fonkelnieuwe distributiecentrum met een volledig geautomatiseerde sorteerlijn voor pakketten heeft een haloppervlakte van 3.700 m2, met 32 laaddocks voor trucks en 12 laaddocks voor bestelbusjes.

 

Distributiecentrum Van den Haak-TransMission

De door MHS gebouwde sorteerlijn kan per dag zo’n 5.000 pakketten verwerken. Die capaciteit is nodig om aan de grote vraag van klanten, die steeds meer artikelen online bestellen, te kunnen voldoen. “Om het hele logistieke proces gestroomlijnd te laten verlopen zijn voldoende docks voor het laden en lossen van goederen essentieel. Voor truckchauffeurs hebben we, als extra service, bij de noodtrap aan de achterzijde van de nieuwe hal een 10 meter lang bordes gemaakt. Vanaf dat bordes kunnen zij in de winter de ijslaag van het dak van hun truck vegen.”

 

Doordacht en duurzaam gebouwd

De nieuwe distributiehal en de kantoorruimte op de verdieping zijn voorzien van 74 Solartubes die voor voldoende daglicht zorgen. Een energiebesparend slimmigheidje is dat de ledverlichting automatisch terug- of opschakelt op de hoeveelheid daglicht die binnenkomt. “Het nieuwste gedeelte heeft dankzij FALK sandwichpanelen met SAB-profiel afwerking aan de buitengevels dezelfde uitstraling als de rest van de bedrijfsruimtes van Van den Haak-TransMission. Hierdoor is het net alsof dit stuk er ook al jaren staat”, aldus de projectleider.

Uw wens
Ontwerp
Technische uitwerking
Voorbereiding
Bouw
Service & Onderhoud

Betrokken ondernemingen

JCVANKESSEL Architectuur

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

+31(0)345 58 94 20
architectuur@jcvankessel.nl

JCVANKESSEL Bouw

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

+31 (0)345 57 15 63
bouw@jcvankessel.nl

Heeft u interesse?