JCVANKESSEL Groep - Fustcentrum FruitMasters
JCVANKESSEL Groep - Fustcentrum FruitMasters
JCVANKESSEL Groep - Laaddocks FruitMasters

Geldermalsen

Fustcentrum voor FruitMasters

Projecttype

Kan ik u verder helpen?

Neem contact op

Bel:+31 (0) 345 57 15 63

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: mail@jcvankessel.nl

Delen

JCVANKESSEL Groep heeft de gehele bouwketen doorlopen bij de realisatie van dit fustcentrum voor FruitMasters in Geldermalsen.

Voor dit project hebben we de advisering, het ontwerp de realisering en de nazorg volledig op ons genomen om de klant volledig te ontzorgen.

Met een oppervlakte van 22.500m2 en 25 laaddocks worden hier alle mogelijke verpakkingsmiddelen, dozen, bakken en kratten opgeslagen, gewassen en/of opgezet. De goederenstroom  is geoptimaliseerd door het hele logistieke proces is van A tot Z in het ontwerp te integreren.

 

Palletbaan

Via een expeditie kunnen telers fust ophalen of inleveren. Goederenliften zorgen voor verticaal transport naar de fustzolder en vervolgens wordt met een doorgaande palletbaan de fustbehoefte via een traverse over de weg naar het sorteer- en pakstation gevoerd.

 

Over FruitMasters

FruitMasters is de grootste fruitcoöperatie van Nederland met een eigen facilitair en logistiek centrum waardoor zij een onmisbare partij voor de fruitmarkt zijn.

Gevestigd in Geldermalsen zorgt FruitMasters voor het vermarkten (van sorteren en verpakken tot en met marketing en winkelvloerpresentatie) van het fruit van de ruim 400 aangesloten fruittelers in het binnen- en buitenland.

Uw wens
Ontwerp
Technische uitwerking
Voorbereiding
Bouw
Service & Onderhoud

Betrokken ondernemingen

JCVANKESSEL Architectuur

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

+31(0)345 58 94 20
architectuur@jcvankessel.nl

JCVANKESSEL Bouw

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

+31 (0)345 57 15 63
bouw@jcvankessel.nl

Heeft u interesse?