JCVANKESSEL - Villa Noordwijk

Geldermalsen

Villa Noordijk in Geldermalsen

Opdrachtgever Particulier
Projecttype

Kan ik u verder helpen?

Neem contact op

Bel:+31 (0) 345 57 15 63

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: mail@jcvankessel.nl

Delen

Het ontwerp van deze villa is gebaseerd op de stijl van architect Frank Lloyd Wright. Het is een langgerekte villa met een flauwe kap en een door betonlateien geaccentueerde horizontale belijning.

De woning ligt aan het water en heeft aan de achterzijde een balkon waar de bewoners kunnen genieten van een mooi uitzicht over de waterpartij.

Er is gekozen voor een felrode steen met een donkere voeg, afgedekt door een donkere, half glimmende platte pan. Hemelwater wordt afgevoerd door zinken goten en hemelwaterafvoeren. De kozijnen zijn van hardhout, geschilderd in de kleur zwart.

Ten opzichte van het standaard peil hebben we de woning wat opgetild. Zo hebben we ruimte gecreëerd om de woning te voorzien van een trappartij aan voor-en achterzijde met aan de achterzijde een aansluitend terras.

 

Frank Lloyd

In de 20e eeuw werd Frank Lloyd een van de meest gerenommeerde architecten ter wereld. Van zijn ontwerpen zijn acht gebouwen toegevoegd aan de UNESCO werelderfgoedlijst. Een van zijn bekendste ontwerpen is het Guggenheimmuseum.

Uw wens
Ontwerp
Technische uitwerking
Voorbereiding
Bouw
Service & Onderhoud

Betrokken ondernemingen

JCVANKESSEL Architectuur

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

+31(0)345 58 94 20
architectuur@jcvankessel.nl

JCVANKESSEL Bouw

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

+31 (0)345 57 15 63
bouw@jcvankessel.nl

Heeft u interesse?