Geldermalsen

Prachtige moderne villa

Opdrachtgever Particulier
Projecttype

Kan ik u verder helpen?

Neem contact op

Bel:+31 (0) 345 57 15 63

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: mail@jcvankessel.nl

Delen

Voor deze opdrachtgever heeft JCVANKESSEL BOUW eerder een uitbreiding van een kantoorpand in Tricht gerealiseerd. In navolging heeft ons bouwbedrijf in Geldermalsen ook deze prachtige villa mogen realiseren.

De gebruikte bakstenen zijn 100% handgemaakt. Tijdens productie worden de stenen met de hand gekeerd, waardoor op elke steen duimafdrukken zichtbaar zijn. Ze zijn langer en dunner dan gebruikelijk (528x108x37mm, waar een ‘normale’ steen 210x100x50mm meet) dit geeft een mooi horizontaal lijnenspel. Bovendien worden ze ook als plafond gebruikt bij de entree en de overstek bij de achtergevel.

Andere materialen zijn gepatineerd zink (als dakbedekking) en Iroko. Om de woning een strakke uitstraling te geven is enkelvoudige felsplaatbekleding op het dak toegepast.

Houten Iroko delen zijn verticaal in ritmisch wisselende formaten gebruikt, ook doorgezet op de deuren. Alléén de deurklink verraadt dat er meer achter zit. Ook zijn op afstand-bedienbare screens van Iroko gemaakt waardoor licht en warmte in de tuinkamer kan worden gereguleerd. Dakramen zijn voorzien een zonnerooster waarvan de lamellen elektrisch te bedienen zijn en naar de zonnestand ingesteld kunnen worden.

Kozijnen en lateien zijn bij deze villa niet zichtbaar. Ook de hemelwaterafvoeren en de goten zijn onzichtbaar, alles is netjes weggewerkt in de spouw. Hierdoor ontstaat een massief volume welke vrij gesloten is aan de voorzijde en open aan de achterzijde. De kozijnen zijn geleverd door ons zusterbedrijf Entropal aluminiumbouwers.

 

Droomhuis

De strakke en sfeervolle samenstelling maakt het geheel tot een fraaie woning met een prettig leefklimaat. Met recht een droomhuis!

Uw wens
Ontwerp
Technische uitwerking
Voorbereiding
Bouw
Service & Onderhoud

Betrokken ondernemingen

Entropal

De Chamotte 46
4191 GT Geldermalsen

+31 (0)345 57 68 28
info@entropal.nl

JCVANKESSEL Bouw

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

+31 (0)345 57 15 63
bouw@jcvankessel.nl

Heeft u interesse?