Geldermalsen

Revitalisatie bedrijfsruimte Gebr. van Breda

Opdrachtgever Gebr. van Breda B.V.
Projecttype

Kan ik u verder helpen?

Neem contact op

Bel:+31 (0) 345 57 15 63

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: mail@jcvankessel.nl

Delen

De JCVANKESSEL Groep en Gebr. van Breda zijn geen vreemden van elkaar. Na een jarenlange samenwerking tussen Gebr. van Breda en de JCVANKESSEL Groep, zijn wij blij dat wij dit project hebben mogen uitvoeren.
Het is een resultaat om trots op te zijn!

Bij Gebr. Van Breda heeft JCVANKESSEL Bouw de bedrijfsruimte gerevitaliseerd. De gevels hebben een nieuwe uitstraling gekregen door deze te voorzien van nieuwe beplating en deuren. Ook is het dak vernieuwd. Een revitalisatietraject wordt vaak aangegrepen om het pand te verduurzamen. Gelijktijdig met het revitaliseren van de bedrijfshallen hebben onze collega’s van SolarComfort het pand voorzien van een PV-installatie. Een sterk staaltje integraal bouwen door de JCVANKESSEL Groep.

 

PV-installatie

Gebr. van Breda is met een PV-installatie van 523 panelen (3 omvormers) voorbereid op een zonnige toekomst met energie van eigen dak. De gemiddelde jaaropbrengst van deze installatie zal rond de 156.000kWh uitkomen.

Wij hebben goede ervaringen met de JCVANKESSEL Groep wat zich uit in een prettige samenwerking waar het ontzorgen van de klant voorop staat. In de voorbereidingsfase concreet advies met als speerpunt het leveren van een kwalitatief goed product. Goede communicatie tussen verschillende partijen tijdens de uitvoering waarbij de soms nodige flexibiliteit in de planning mogelijk is. Bedankt voor het mooie resultaat!

Jack van Breda – Directeur bij Gebr. van Breda

 

Over Gebr. van Breda

Opgericht in 1976, is Gebr. van Breda een toonaangevend aannemersbedrijf uit Geldermalsen. Met een grondverzetbedrijf, wegenbouwbedrijf en rioleringsbedrijf en een specialisatie in het aanbrengen van bestratingen heeft Gebr. van Breda ruime ervaring in zowel nieuwbouw, als onderhoudswerkzaamheden, in bovengrondse en ondergrondse infra.

Uw wens
Ontwerp
Technische uitwerking
Voorbereiding
Bouw
Service & Onderhoud

Betrokken ondernemingen

SolarComfort

De Chamotte 32
4191 GT Geldermalsen

+31 (0)345 58 94 18
mail@solarcomfort.nl

JCVANKESSEL Bouw

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

+31 (0)345 57 15 63
bouw@jcvankessel.nl

Heeft u interesse?