Selecteer een pagina
JCVANKESSEL Bouw Geldermalsen - Revitalisatie bedrijfspand Gebr. van Breda vooraanzicht
JCVANKESSEL Bouw Geldermalsen - Revitalisatie bedrijfspand Gebr. van Breda oude situatie
JCVANKESSEL Bouw Geldermalsen - Revitalisatie bedrijfspand Gebr. van Breda
JCVANKESSEL Bouw Geldermalsen - Revitalisatie bedrijfspand Gebr. van Breda bovenaanzicht

Revitalisatie bedrijfsruimte Gebr. van Breda

,
Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

3 juni 2020

De JCVANKESSEL Groep en Gebr. van Breda zijn geen vreemden van elkaar. Na een jarenlange samenwerking tussen Gebr. van Breda en de JCVANKESSEL Groep, zijn wij blij dat wij dit project hebben mogen uitvoeren.
Het is een resultaat om trots op te zijn!

Bij Gebr. Van Breda heeft JCVANKESSEL Bouw de bedrijfsruimte gerevitaliseerd. De gevels hebben een nieuwe uitstraling gekregen door deze te voorzien van nieuwe beplating en deuren.  Ook is het dak vernieuwd. Een revitalisatietraject wordt vaak aangegrepen om het pand te verduurzamen. Gelijktijdig met het revitaliseren van de bedrijfshallen hebben onze collega’s van SolarComfort het pand voorzien van een PV-installatie. Een sterk staaltje integraal bouwen door de JCVANKESSEL Groep.

PV-installatie

Gebr. van Breda is met een PV-installatie van 523 panelen (3 omvormers) voorbereid op een zonnige toekomst met energie van eigen dak. De gemiddelde jaaropbrengst van deze installatie zal rond de 156.000kWh uitkomen.

Wij hebben goede ervaringen met de JCVANKESSEL Groep wat zich uit in een prettige samenwerking waar het ontzorgen van de klant voorop staat. In de voorbereidingsfase concreet advies met als speerpunt het leveren van een kwalitatief goed product. Goede communicatie tussen verschillende partijen tijdens de uitvoering waarbij de soms nodige flexibiliteit in de planning mogelijk is. Bedankt voor het mooie resultaat!

Jack van Breda – Directeur bij Gebr. van Breda

 

Over Gebr. van Breda

Opgericht in 1976, is Gebr. van Breda een toonaangevend aannemersbedrijf uit Geldermalsen. Met een grondverzetbedrijf, wegenbouwbedrijf en rioleringsbedrijf en een specialisatie in het aanbrengen van bestratingen heeft Gebr. van Breda ruime ervaring in zowel nieuwbouw, als onderhoudswerkzaamheden, in bovengrondse en ondergrondse infra.