Selecteer een pagina
JCVANKESSEL Groep - Kantoor JobXion Geldermalsen
JCVANKESSEL Groep - Kantoor JobXion Geldermalsen

Geldermalsen

Nieuwbouw kantoorpand JobXion

Opdrachtgever JobXion

Kan ik u verder helpen?

Neem contact op met ons

Bel: +31 (0) 345 57 15 63

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: mail@jcvankessel.nl

Delen

JobXion Nederland gaat de samenwerking aan met JCVANKESSEL Groep.

Op het industrieterrein Hondsgemet in Geldermalsen gaat langs de A15 een prachtig nieuwbouw kantoorpand voor JobXion verrijzen.

Het ontwerp komt uit de koker van JCVANKESSEL Architectuur en biedt verschillende faciliteiten om technische vakmensen op te leiden tot bouwvakker voor diverse bouwsectoren.

De realisatie van het pand is in handen van JCVANKESSEL Bouw. Bijzonder is dat het pand, met het oog op de toekomst, volledig gasloos ontworpen is en gebouwd wordt. De geplande oplevering ligt in het 2e kwartaal van 2021.

Ook wordt dit de eerste samenwerking met onze collega’s van Flier Installatiegroep waarbij de expertise van Flier op het gebied van gasloos bouwen goed gebruikt gaat worden bij de realisatie van het pand. Wij kijken ernaar uit!

 

Over JobXion
De opdrachtgever is JobXion, uitzendbureau in de bouw & techniek. Opgericht in 2004 is JobXion niet meer weg te denken uit de wereld van de bouw. Zij werven en plaatsen vakmensen op functies in de bouw & techniek waar twee rechter handen voor gevraagd worden.

Naast het plaatsen van passende mensen op de juiste functie, vindt JobXion persoonlijke aandacht en groei door middel van opleidingsmogelijkheden belangrijk. Een van de redenen dat het pand opleidingsfaciliteiten zal bevatten.

 

Uw wens
Ontwerp
Technische uitwerking
Voorbereiding
Bouw
Service & Onderhoud

Betrokken ondernemingen

flier

Mercuriusweg 1A
4051 CV Ochten

Entropal

De Chamotte 46
4191 GT Geldermalsen

Ontwikkeling

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

Architectuur

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

Bouw

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen