Selecteer een pagina
Nieuwbouw bedrijfpand Hol Spraying Systems
Nieuwbouw bedrijfpand Hol Spraying Systems
Nieuwbouw bedrijfpand Hol Spraying Systems
Nieuwbouw bedrijfpand Hol Spraying Systems
Nieuwbouw bedrijfpand Hol Spraying Systems

Nieuwbouw bedrijfspand Hol Spraying Systems

, ,
Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

14 januari 2020

Voor Hol Spraying Systems (H.S.S.) heeft JCVANKESSEL Bouw het ontwerp en realisatie van een nieuwbouw bedrijfspand in Geldermalsen voltooid.

De vestiging in Meteren was te klein geworden om alle bedrijfsonderdelen te kunnen huisvesten. Voor de activiteit die de meeste ruimte vraagt (de spraying systems, de spuitmachines voor gewasbescherming) is gekozen voor nieuwbouw op bedrijventerrein Hondsgemet in Geldermalsen.

Dinsdag 18 juni 2019 sloeg vader Henri met zijn twee kleinzonen de eerste paal voor het nieuwe bedrijfspand op het bedrijventerrein Hondsgemet in Geldermalsen. JCVANKESSEL Groep is gevraagd de gehele uitvoering van het project voor haar rekening te nemen; zowel het tekenwerk als de realisatie. Na de eerste schetsen is het gebouw in 3D gemodelleerd en zijn we met de opdrachtgever al virtueel door het gebouw gelopen.

 

Nieuwbouw

H.S.S. heeft in de nieuwbouw, welke van alle gemakken is voorzien, meer dan twee keer zoveel ruimte om spuitmachines te produceren. De indeling is functioneel en dat betekent in lijn met het logistieke proces. Om de kraanbaan en de ruimte optimaal te kunnen benutten zijn Rolflex deuren toegepast. Het pand is onderhoudsarm door de keuze van de gebruikte materialen en is met het oog op de toekomst gebouwd.

Ook is een nieuwe grotere testruimte opgeleverd zodat H.S.S. bijvoorbeeld haar nieuw ontwikkelde drierijenboomgaardspuiten kan testen.

 

Over Hol Spraying Systems

Hol Spraying Systems is actief in de mechanisatie voor de fruitteeltsector, onderhoud en reparatie van landbouwmachines. De eigenaren, vader Henri Hol en zoon Hendrik, ontwikkelen en bouwen samen met hun medewerkers spuitmachines voor de fruitteelt. De afzetmarkten zijn naast Nederland, België en Scandinavië ook verre bestemmingen als Nieuw-Zeeland, Canada en de Verenigde Staten.