Selecteer een pagina
Waterpoort polikliniek Ziekenhuis Rivierenland
Waterpoort polikliniek Ziekenhuis Rivierenland
Waterpoort polikliniek Ziekenhuis Rivierenland
Waterpoort polikliniek Ziekenhuis Rivierenland

Verbouwing Waterpoortpolikliniek Ziekenhuis Rivierenland

, ,
Vaardigheden

,

Gepubliceerd op

20 mei 2020

JCVANKESSEL Bouw heeft de voormalige recreatiezaal van het St. Elisabeth in Beneden-Leeuwen omgebouwd tot polikliniek.

De polikliniek maakt deel uit van het Ziekenhuis Rivierenland. Randvoorwaarde van de opdrachtgever was dat de kliniek een ‘warme’ uitstraling moest krijgen. JCVANKESSEL Architectuur heeft daarom in haar (interieur)ontwerp gekozen voor een felle kleur en prachtige afbeeldingen van bloesem op de muren. De combinatie van de houten vloer en lichtgekleurde elementen zoals deuren, tafels en stoelen maakt dat het geheel een zekere warme uitstraling heeft.

 

Over de Polikliniek Ziekenhuis Rivierenland

Bij de Waterpoortpolikliniek in Beneden-Leeuwen kan men nu terecht voor spreekuren en nacontrole, voor bepaalde diagnostische onderzoeken en een deskundige behandeling.