Selecteer een pagina
Bedrijventerrein Hondsgemet, Geldermalsen
Bedrijventerrein Hondsgemet, Geldermalsen
Bedrijventerrein Hondsgemet, Geldermalsen
Bedrijventerrein Hondsgemet, Geldermalsen

Bedrijventerrein Hondsgemet in Geldermalsen

,
Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

24 april 2019

Het Bedrijventerrein Hondsgemet Geldermalsen is een ruim opgezet bedrijventerrein met een zeer representatieve uitstraling.

Het bedrijventerrein is een mooi voorbeeld van integrale samenwerking van de bedrijven uit de JCVANKESSEL Groep. Zowel bij het indrukwekkende gebouw van PlanEffect en de ‘drieling’ Pletterenburg West, Midden en Oost heeft Adrie de eerste schetsen gemaakt. “Deze plannen zijn uitgewerkt door JCVANKESSEL Architectuur, samen met de aluminiumbouwers van Entropal. Op deze manier zijn de grote, geluidwerende puien meteen geïntegreerd in het ontwerp. JCVANKESSEL Bouw is vervolgens aan de slag gegaan om de gebouwen te realiseren. Sinds de oplevering staan de gebouwen van Pletterenburg onder beheer van JCVANKESSEL Vastgoed.”

Hondsgemet ligt in het hart van Nederland vlakbij snelwegknooppunt Deil. Hier snijdt de A2, een noord-zuid hoofdverbinding, de A15, de snelweg die de Rotterdamse haven met het Duitse achterland verbindt. Het bedrijventerrein ligt in de oksel van de Randweg naast de A15 op nog geen kilometer afstand van de op- en afritten. Het is daardoor goed bereikbaar voor klanten, leveranciers en personeel.

 

U kunt nu ook ondernemen op een luxe zichtlocatie!

Volledig gemeubileerde kantoorruimte te huur, een comfortabele en inspirerende pentoffice, centraal in Nederland.
Bekijk het huidige aanbod