Vrije Architectenkavels in Parijsch

JCVANKESSEL Groep vrije architectenkavels Parijsch Culemborg

Met veel trots maken wij deel uit van project ‘Unieke vrije architectenkavels’. JCVANKESSEL Groep staat op Architectenkavels als aanbevolen bouwbedrijf om uw droomhuis in de wijk Parijsch in Culemborg te realiseren.

Architectenkavels maakt deel uit van Parijsch, een nieuwe wijk in Culemborg waar de komende jaren ruim 1.000 woningen verrijzen. Prachtig gelegen aan de Lek, midden in de natuur, is de ontwikkeling van Parijsch bijzonder te noemen. Eén groot gebied, maar wél met afzonderlijke kleine buurten.

Elke buurt zijn eigen uitstraling

De wijk is volop in ontwikkeling waarbij elke buurt een eigen uitstraling krijgt. Er zijn thema’s per buurt vastgesteld met een beeldkwaliteitsplan waaraan ontwerpen moeten voldoen. Binnen de buurten worden verschillende vrije architectenkavels aangewezen. Kavels met karakter. U heeft hier de kans om uw eigen droomhuis te realiseren midden in de natuur. Laat u inspireren en geniet van de vrijheid om zelf een kavel te kiezen. Op deze kavels is een bijzondere uitwerking mogelijk, passend binnen het beeldkwaliteitsplan.

Architectenkavels

Architectenkavels zijn bijzonder binnen de wijk Parijsch. Voor de eerste serie uitgegeven kavels zijn mooie ontwerpen gemaakt en een aantal kaveleigenaren zijn gestart met de bouw. JCVANKESSEL Groep is hier betrokken bij de bouw van een prachtige woning en staat op Architectenkavels.nl vermeld als aangeraden aannemer om uw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

Volgende serie architectenkavels

Binnenkort worden de volgende serie architectenkavels (in de wijk Sporthelden West) gepresenteerd. Bent u op zoek naar een onderscheidende woonplek in de natuur en alle ruimte om uw droomhuis te verwezenlijken?

> Blijf hier op de hoogte. <

Waarom JCVANKESSEL

Bouwen is vertrouwen: samen in volledige openheid samenwerken, aan uw droomhuis. Dat vraagt om een mentaliteit waarin oprechtheid en betrokkenheid hand in hand gaan met kennis en kunde.

We luisteren écht, geven advies, zijn volledig transparant, houden de regie en bouwen binnen budget. Altijd. Daarmee bieden we de rust en zekerheid waar een bouwproject om vraagt, want zelf een huis laten bouwen is al spannend genoeg.

Kijk ook eens bij onze projecten om u een idee te geven van de prachtige woningen die wij voor u kunnen realiseren.