SynergyPark krijgt vorm

SynergyPark Geldermalsen krijgt vorm

Nu de staalbouw staat kan je in gedachten bijna het plaatje verder inkleuren.

De bedrijfsruimtes van SynergyPark hebben vorm gekregen met het opbouwen van de staalbouw hoofdconstructie van het oostelijke pand. Daarna zijn we gelijk verder gegaan met het plaatsen van de eerste brandwandelementen. Deze wanden verzorgen de brandcompartimentering tussen de verschillende bedrijfsruimten.

Gelamineerde dakliggers

We zijn ook erg onder de indruk van de prachtige dakliggers die vorige week geleverd zijn. Door de transparante coating is goed te zien dat de elementen uit gelamineerd vurenhout bestaan. Deze zullen straks de bedrijfsruimtes helemaal af maken.

Ontsluiting bedrijventerrein

Met het leggen van de duiker is een begin gemaakt met de aanleg van een nieuwe inrit waarmee het terrein via de Plettenburglaan wordt ontsloten.

Onbezorgd ondernemen

SynergyPark is een groen en bijzonder ruim opgezet bedrijventerrein met twee representatieve bedrijfspanden die bestaan uit elk vier bedrijfsruimtes. SynergyPark is centraal in Nederland gelegen op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet bij Geldermalsen. De bedrijfsruimtes van SynergyPark zijn van de grond af ontworpen om in alle details aan de vereisten van een verantwoorde toekomst te voldoen.

U kunt hier onbezorgd ondernemen, voor al het andere wordt gezorgd.

SynergyPark brochure aanvragen

 

Meer weten?

Bezoek synergypark.nl voor meer informatie of neem contact op via:

Meer informatie

JCVANKESSEL Vastgoed
T +31 (0)345 58 94 10
E vastgoed@jcvankessel.nl