SynergyPark op bedrijventerrein Hondsgemet Geldermalsen

Nieuwbouw Hondsgemet SynergyPark

Op bedrijventerrein Hondsgemet aan de Iepenwei in Geldermalsen verschijnen binnenkort twee aantrekkelijke panden met elk vier bedrijfsunits. JCVANKESSEL Vastgoed biedt de bedrijfsruimtes als huurlocatie aan. Ideaal voor toekomstgerichte ondernemers.

De units die de JCVANKESSEL Groep gaat bouwen, zijn alle acht standaard voorzien van een kleine kantoorruimte en een grotere bedrijfsruimte. De bedrijfsruimtes verschillen in vloeroppervlakte van 240 tot 600 m2 en kunnen aan elkaar worden gekoppeld.

Klaar voor de toekomst

SynergyPark wordt milieubewust gerealiseerd. Zo bestaat de hoofdstructuur voornamelijk uit CO2-reducerende, massieve houtbouw en worden voorzien van een warmtepompsysteem, ledverlichting en een PV-systeem.

Groeimogelijkheid

De units worden als acht losse bedrijfseenheden te huur aangeboden, maar er kunnen ook twee of meer bedrijfsruimtes met elkaar verbonden worden. Voor bedrijven die groeien kunnen de bedrijfsruimtes voorzien worden van een modulair verdiepingsvloersysteem.

Representatief

De units worden gerealiseerd met hoogwaardige materialen en in een moderne, strakke architectuur. Daarmee vormt het SynergyPark een representatieve en uitstekend bereikbare locatie waar ondernemers met trots hun gasten kunnen ontvangen.

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie over deze nieuwe huurunits of neem contact met ons op via:

Meer informatie

JCVANKESSEL Vastgoed
T +31 (0)345 58 94 10
E vastgoed@jcvankessel.nl