Flier Installatiegroep overgenomen

Tags:
Flier Installatiegroep

JCVANKESSEL Groep neemt per 1 januari 2020 Flier Installatiegroep over. Het installatiebedrijf behoudt zijn eigen naam, klanten en medewerkers, maar gaat vanuit Ochten verder onder de vleugels van JCVANKESSEL Groep. “Dankzij deze overname beheersen we de volledige bouwketen: van ontwerp tot en met service en onderhoud”, aldus Adrie van Kessel, directeur van de gelijknamige groep.

Installatietechniek zorgt voor nog sterkere positie in bouwkolom

In de bouw wordt de installatiecomponent volgens Adrie steeds belangrijker én complexer. Zo staat een gasloos Nederland hoog op de agenda en zijn steeds meer systemen programmeerbaar. “Daar moeten we op de tekentafel al rekening mee houden”, vervolgt de directeur. “Met de specialistische kennis van Flier kunnen we onze klanten pasklare oplossingen aanbieden. Bovendien krijgen we hiermee meer grip op het hele bouwproces.”

Goede basis

Vanwege de ontwikkelingen op de markt en de veranderende wet- en regelgeving is JCVANKESSEL Groep zo’n twee jaar geleden de zoektocht naar een totaalinstallateur gestart. Flier Installatiegroep kwam daaruit naar voren als een natuurlijke partner. “De basis voor een goede samenwerking is er overduidelijk”, vertelt Flier-directeur Dick Hermsen, “JCVANKESSEL Groep maakt net als wij vaak deel uit van een bouwteam. En ook zij werken met een open vizier voor veel vertrouwde klanten.”

“Daar komt bij dat ons solarbedrijf groeit, terwijl elektra-installateurs moeilijk te vinden zijn”, vult Van Kessel aan. “Nu kunnen we flexibel samenwerken met de mensen van Flier.”

Voordelen voor medewerkers

Volgens Hermsen verandert er voor zijn 25 medewerkers niet veel. Behalve dat ze er een heleboel collega’s bij krijgen. Ook Van Kessel ziet voor hen alleen maar voordelen: “We besteden veel tijd en aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. In dat kader kijken we naar carrièrebehoeftes en mogelijke scholing. De komende periode zullen we vooral aan de slag gaan met de integratie, interactie en synergie tussen de huidige en nieuwe medewerkers. We blijven immers een warm familiebedrijf.”

Over Flier Installatiegroep

Flier Installatiegroep werkt al bijna vijftig jaar aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Daarnaast heeft het slimme oplossingen voor telefoon- en datanetwerken en innovatieve systemen op het gebied van inbraakbeveiliging, toegangscontrole en branddetectie.

Over de JCVANKESSEL Groep

Binnen de JCVANKESSEL Groep werken (inmiddels) elf bedrijven samen. Zij zijn hoofdzakelijk actief in de bouw, houtbouw, fruitteelt en in de wereld van de zonne-energie.

Adrie van Kessel (l.), Dick Hermsen (r.)
Adrie van Kessel (l.), Dick Hermsen (r.)

Meer weten?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit persbericht?
Neem dan contact op met:

Meer informatie

JCVANKESSEL Groep
Adrie van Kessel
T +31 (0)345 57 15 63