Dag van de Bouw: bezoek ons op 18 juni

Dag van de Bouw Geldermalsen

Normaal gesproken vindt u bij elke bouwplaats een bord met ‘Verboden toegang voor onbevoegden’, maar op 18 juni gaan de poorten voor u open.

De Dag van de Bouw is dé dag waarop bouwplaatsen in heel Nederland hun hekken openen voor publiek om te laten zien hoe mooi de bouwsector is. Op deze dag kunnen bezoekers achter de bouwhekken komen kijken hoe bouw- en infrabedrijven dagelijks doorbouwen aan Nederland. Bezoekers zien niet alleen hoe ver het project gevorderd is, maar leren ook van alles over hoe de bouw in z’n werk gaat.

 

Bezoek de bouwplaats in Geldermalsen

U bent zaterdag 18 juni van harte welkom om de bouwplaats van Welkoop in Geldermalsen te komen bezichtigen. We laten u graag zien wat er allemaal komt kijken bij de realisatie van een winkel van ruim 2.000m2.

Er is genoeg te doen voor jong én oud; naast dat u de bouwplaats zelf kunt bezoeken, neemt JobXion u mee in wat er allemaal komt kijken bij het monteren van zonnepanelen. Bouwmensen vertelt over haar scholingsconcept met volop mogelijkheden voor de toekomst. U kunt een muur metselen of het architectuurmodel van het pand in 360 graden bekijken,.. en meer!

Locatie en toegangstijden

U bent welkom van 09.00u tot 12.00u aan de Parallelweg bij de rotonde net ten noorden van de overweg van de spoorlijn Tiel-Geldermalsen en pal tegenover het grote multifunctionele centrum De Pluk. Toegang is gratis.

 

Welkoop, Geldermalsen

De nieuwe winkel komt – als vervanging van de huidige Welkoop aan de Rijnstraat in Geldermalsen – te staan aan de Parallelweg. De winkel krijgt ruim 2.000m2 winkel- en magazijnruimte en 65 parkeerplaatsen. Wanneer alles volgens planning verloopt wordt de winkel in het najaar van 2022 geopend.