Battle of the Boats 2023

Battle of the Boats '2023'

Op het eiland van Maurik vond op 9 juni 2023 een spannend en opwindend waterevenement plaats: de ‘Battle of the Boats’. Dit spectaculaire evenement werd georganiseerd door HUB Rivierenland en bracht verschillende scholen en bedrijven samen, waaronder ons eigen bedrijf JCVANKESSEL Bouw, Stichting ElkWelzijn en het KWC-team ‘Oi Ahoi!’. Het was een dag vol avontuur, competitie en samenwerking in de prachtige omgeving van het eiland van Maurik.

Tijdens de Battle of the Boats streden diverse boten tegen elkaar, allemaal met als doel de snelste en beste te zijn. Maar dit evenement ging verder dan alleen de race. Het was een gelegenheid voor bedrijven om hun betrokkenheid bij scholen te tonen en jonge scholieren te inspireren voor de toekomst van de bouwsector. We geloven in het belang van samenwerking en het delen van kennis om de sector naar nieuwe hoogten te brengen.

Met een geweldige groep JCVANKESSEL-supporters die onze blauwe boot met enthousiasme aanmoedigden, was de sfeer opwindend en vol energie! We zijn enorm trots op ons team en de leerlingen van het Koningin Wilhelmina College(KWC) in Culemborg voor hun inzet.

Hoewel het resultaat van de race belangrijk was, stond vastberadenheid en teamwork nog veel hoger in het vaandel. Het draait om het plezier dat we hebben gehad, de voldoening die we hebben gevoeld en de herinneringen die we hebben gemaakt. Maar natuurlijk kijken we ook naar de toekomst, waar we streven naar nog meer mooie prestaties en nieuwe uitdagingen.

Als kers op de taart is het mogelijk om onze after-movie te bekijken en nogmaals te genieten van de hoogtepunten van deze geweldige dag. Klik op de onderstaande link om de after-movie te bekijken:

📽️ After-movie: Klik hier om te bekijken