Geldermalsen

Bedrijventerrein Synergypark

Projecttype

Kan ik u verder helpen?

Neem contact op

Bel:+31 (0) 345 57 15 63

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: mail@jcvankessel.nl

Delen

Synergypark is van de grond af aan ontworpen om onbezorgd te kunnen ondernemen in een duurzame omgeving. Dit project ‘Synergypark’ is een stap vooruit. In beleving, in verbruikskosten, in gebruiksgemak én in uitstraling. Om ondernemers een duurzaam, prettig en veilig ondernemersklimaat bieden. Dat is de visie die ten grondslag ligt aan al onze projecten.

Op het Synergypark krijgt een bedrijf/huurder alle ruimte om te groeien. Daarnaast zijn de panden toekomstgericht, representatief en uitstekend bereikbaar. Dat is ‘’Onbeperkt Duurzaam!’’

Ontworpen voor de toekomst!

Het hagelnieuwe SynergyPark is ontworpen om duurzaam ondernemen te faciliteren. Op SynergyPark voldoen de bedrijfspanden in álle details aan de vereisten voor een verantwoorde toekomst en zijn ideaal voor toekomstgerichte ondernemers met groeiambitie.

Onze duurzaamheidsgedachte gaat verder dan all-electric i.c.m. een PV-systeem. Duurzaambetekent ook dat organisaties klaar moeten zijn voor de uitdagingen die de toekomst biedt. In klimaat met extremen in temperatuur of neerslag, maar ook in het faciliteren van bedrijfsgroei.

Locatie en oppervlak

Het Synergypark op Hondsgemet in Geldermalsen is een ruim opgezet bedrijvenpark en bestaat uit twee aantrekkelijk vormgegeven bedrijfspanden met elk vier moderne bedrijfsruimtes.

De bedrijfsruimtes zijn ideaal voor de toekomstgerichte ondernemer, want ze voldoen in álle details aan de vereisten voor een verantwoorde toekomst. De bedrijfsruimtes zijn standaard voorzien van een kleine kantoorruimte met bedrijfshal variërend in vloeroppervlak van 240 tot 600 m2. Het vloeroppervlak is met het oog op groei uit te breiden met een modulaire verdiepingsvloer.

ALL-ELECTRIC Installaties

  • Warmtepomp: Een hoog rendement warmtepomp verwarmt of koelt de ruimte (en water) op duurzame wijze door energie uit de buitenlucht te benutten.
  • Isolatie: De panden zijn uitstekend geïsoleerd, dat in combinatie met warmtewerend glas, verzorgt het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat.
  • Ventilatie: Ventilatie zorgt voor een gezonde werkomgeving. Voldoende luchtverversingscapaciteit en warmteterugwinsysteem voorziet hierin.
  • PV-installatie: De hoogwaardige PV-installatie op het dak van elke bedrijfsruimte biedt voldoende vermogen om uw verbruikskosten te drukken.
  • LED-verlichting: LED-verlichting is energiezuinig. De bedrijfsruimte is verder voorzien van een lichtstraat voor het verminderen van de verlichtingsbehoefte.
Uw wens
Ontwerp
Technische uitwerking
Voorbereiding
Bouw
Service & Onderhoud

Betrokken ondernemingen

JCVANKESSEL Architectuur

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

+31(0)345 58 94 20
architectuur@jcvankessel.nl

JCVANKESSEL Bouw

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

+31 (0)345 57 15 63
bouw@jcvankessel.nl

Heeft u interesse?