Selecteer een pagina
VN Logistics
VN Logistics
VN Logistics
VN Logistics
VN Logistics

VN Logistics in Geldermalsen

,
Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

7 mei 2020

JCVANKESSEL Bouw is in Geldermalsen bezig met het bouwen van een opslagloods voor VN Logistics.

Loods krijgt een oppervlakte van 1.850m2. Een laadkuil niet nodig omdat de vloer van de loods op 1,20m hoogte ligt.

Het tekenwerk is door JCVANKESSEL Architectuur uitgewerkt en door JCVANKESSEL Bouw tot in detail aangevuld naar werktekeningen. Doordat de werktekeningen tot in detail zijn samengevoegd met productietekeningen, is praktisch alle maatvoering met de Total Station uit te zetten waardoor de bouw zeer voorspoedig verloopt. Ideaal om zo te kunnen werken! Tijdens de bouw checken wij elke fase met de opdrachtgever, om zo efficiënt mogelijk aan te sluiten op de wens van de opdrachtgever.

Deze efficiënte manier van bouwen uit zich in een korte bouwtijd. In week 12 is gestart met de heiwerkzaamheden en in week 29 verwachten wij het project op te leveren.

 

Over VN Logistics
VN Logistics is een wereldwijd opererend logistiek dienstverlener uit Geldermalsen. Zij dragen zorg voor wegtransport, zeevracht, warehousing, overpompen, afvullen en vermalen. VN Logistics verzorgt alle facetten van een order. Transport, voorraad, distributie, noem maar op. In Nederland, Europa en wereldwijd, waarbij VN Logistics ervoor zorgt dat alles op de juiste tijd en op de juiste plaats arriveert.