Selecteer een pagina
Iterson Geldermalsen
Nieuwbouw bedrijfspand T.A. van Iterson Geldermalsen
Iterson Geldermalsen
Iterson Geldermalsen
Iterson Geldermalsen

Nieuwbouw bedrijfspand T.A. van Iterson in Geldermalsen

, , ,
Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

18 juni 2019

Voor het nieuwbouw bedrijfspand van Transportbedrijf T.A. van Iterson V.O.F. hebben wij het hele bouwproces van ontwikkeling tot bouw doorlopen.

Van ontwikkeling op het bedrijventerrein Hondsgemet in Geldermalsen naar het ontwerp door JCVANKESSEL Architectuur en de realisatie door JCVANKESSEL Bouw. Een functioneel gebouw was de opdracht. De wens van de opdrachtgever is door het hele project heen onze leidraad gewest, van schets tot bouw.

Het bedrijfspand beschikt over een werkplaats met smeerput en een wasplaats voor trucks. Er zijn grote sectionaaldeuren tegenover elkaar geplaatst. Deze zorgen ervoor dat men door het bedrijfspand heen kan rijden. Alles ingericht en ontworpen op praktisch, dagelijks gebruik. Ook dit gebouw is met zorg gemodelleerd en gebouwd.

 

Over Transportbedrijf T.A. van Iterson V.O.F.

Transportbedrijf T.A. van Iterson is een transport & logistiek dienstverlener voor zowel nationaal als internationaal. T.A. van Iterson is gespecialiseerd in het transport van goederen, pallets, walkingfloor, koel- en vriestransport. Centraal in Nederland gevestigd draagt T.A. van Iterson elke dag zorg voor een efficiënte en snelle dienstverlening.