Selecteer een pagina
Herbouw Maître Paul fase 2
Maître Paul
Herstelwerkzaamheden brandschade Maître Paul
Herstelwerkzaamheden brandschade Maître Paul
Herstelwerkzaamheden brandschade Maître Paul
Herstelwerkzaamheden brandschade Maître Paul

Tilburg

Herstel brandschade Maître Paul

Opdrachtgever Maître Paul

Kan ik u verder helpen?

Neem contact op met ons

Bel: +31 (0) 345 57 15 63

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: mail@jcvankessel.nl

Delen

JCVANKESSEL Bouw herstelt brandschade bij Maître Paul. Vrijdagochtend 20 september 2019 heeft een verwoestende brand gewoed op het industrieterrein Kraaiven in Tilburg. Ook het pand van Maître Paul heeft ernstige brandschade opgelopen.

Zo is het vrieshuis én de machinekamer waar de spiraalvriezers en compressoren stonden volledig verwoest. Om de productie van het diepvriesgebak weer op te kunnen starten wordt in de eerste fase van de herstelwerkzaamheden de machinekamer opnieuw opgebouwd. Slechts 2 weken na de start van de bouwwerkzaamheden is de eerste verdiepingsvloer alweer gestort. 4 weken na start bouw heeft de machinekamer al vorm gekregen. Na het plaatsen van de machines heeft Maître Paul in week 9 haar productie weer opgestart.

Ook in de tweede fase van het project gaat het hard. In deze fase wordt het vrieshuis gebouwd. Hiervoor is eerst begonnen met het herstellen van de fundering, waarna  nu met de staalconstructie de bouw echt in het zicht komt.

BIM

De bouwvoorbereiding en het samenwerken met nevenaannemers gebeurt in een gedeeld BIM-model. Een 3D-model waarin alle informatie gebundeld is zorgt er voor dat alles just-in-time in het model én op de bouw gebeurt. Door deze strakke onderlinge afstemming worden eventuele problemen direct opgemerkt. Zo gaan we er samen voor om het project in een hoog tempo, maar ook met de hoogste kwaliteit, te realiseren.

BIM-mod

Over Maître Paul

Al meer dan 30 jaar is Maître Paul dé specialist in het maken van vriesvers gebak van hoogwaardige kwaliteit. Elke dag verlaten meer dan 40.000 gebaksproducten en 120.000 tompoucen de banketbakkerij in de meest uiteenlopende soorten, maten en gewichten. Naast gebak voor de Nederlands markt maakt Maître Paul ook een scala aan producten voor de buitenlandse retail en foodservice markt, onder eigen merk.

Uw wens
Ontwerp
Technische uitwerking
Voorbereiding
Bouw
Service & Onderhoud

Betrokken ondernemingen

Bouw

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

Service & Onderhoud

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen