Selecteer een pagina
Fustcentrum voor FruitMasters Geldermalsen
Fustcentrum voor FruitMasters Geldermalsen
Fustcentrum voor FruitMasters Geldermalsen

Geldermalsen

Fustcentrum voor FruitMasters

Opdrachtgever FruitMasters

Kan ik u verder helpen?

Neem contact op met ons

Bel: +31 (0) 345 57 15 63

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: mail@jcvankessel.nl

Delen

Voor FruitMasters heeft JCVANKESSEL Bouw een fustcentrum gerealiseerd.

In grote lijnen worden in het fustcentrum alle mogelijke verpakkingsmiddelen, dozen, bakken en kratten opgeslagen, gewassen en/of opgezet. Via een expeditie kunnen onder andere telers fusten ophalen of inleveren. Tevens is er de mogelijkheid dat dit via de docks gebeurt waarvan er dan ook 27 stuks zijn gerealiseerd. De fustzolder is voor afwikkeling van het fust richting, het tevens door ons gerealiseerde, sorteer-/pakstation.

Goederenliften zorgen voor het verticaal transport van beneden naar de fustzolder en vervolgens wordt middels een doorgaande palletbaan de fustbehoefte via een traverse over de weg naar het sorteer-/pakstation gevoerd.

 

Over FruitMasters

FruitMasters is de grootste fruitcoöperatie van Nederland met een eigen facilitair en logistiek centrum waardoor zij een onmisbare partij voor de fruitmarkt zijn.

Gevestigd in Geldermalsen zorgt FruitMasters voor het vermarkten (van sorteren en verpakken tot en met marketing en winkelvloerpresentatie) van het fruit van de ruim 400 aangesloten fruittelers in het binnen- en buitenland.

Uw wens
Ontwerp
Technische uitwerking
Voorbereiding
Bouw
Service & Onderhoud

Betrokken ondernemingen

Architectuur

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen

Bouw

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen