Selecteer een pagina

Voorzieningengebouw Slijk Ewijk

, ,
Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

19 juni 2019

Omschrijving

Voor Uit®waarde hebben we een voorzieningengebouw aan Strandpark Slijk-Ewijk ontworpen, technisch uitgewerkt en gebouwd. Eerder bouwden we een BeachClub aan de Meent te Beusichem voor Uit®waarde. Uit®waarde ontwikkelt, exploiteert en onderhoudt de toeristische en dagrecreatieve infrastructuur in het Rivierengebied.

Het voorzieningengebouw biedt ruimte aan de daarbij behorende functies zoals een werkplaats, opslag, stalling, een kantoortje en bergruimte. Deze functies passen in een schuur en dit ‘schuur’ idee ligt ten grondslag aan het ontwerp. Een grijze metalen schuur met een verticale geleding in het hoofdgebouw; voorzien van een lessenaarsdak, op zuid, voor de zonnepanelen, geleverd door zusterbedrijf SolarComfort. Eén accent springt er iets uit, in hout en glas. Hier is de entree, kantoor en koffie. Praktisch en functioneel (niet voor recreërend publiek) is de uitvoering strak én onderhoudsarm.