Selecteer een pagina
Meent recreatiegebouw
Meent recreatiegebouw
Meent recreatiegebouw
Meent recreatiegebouw

Recreatiegebouw De Meent te Beusichem

,
Vaardigheden

, , , , , ,

Gepubliceerd op

17 juni 2019

Bij het recreatiegebied van Uit®waarde in Beusichem is een nieuw recreatie gebouw gerealiseerd.
Het ontwerp kenmerkt zich door een energiezuinig en duurzaam concept, waarbij gebruik is gemaakt van massief houten wanden en vloeren, het kruislaags verlijmd hout.
De natuurlijke en streekeigen uitstraling is doorgezet aan de buitenzijde, waar houten delen zijn gebruikt als gevelbekleding.
Het energieverbruik wordt zo laag mogelijk gehouden door natuurlijke isolatie en de toepassing van zonnepanelen, geleverd en gemonteerd door ons zusterbedrijf SolarComfort. De zonnepanelen worden toegepast in een dak vullend in-dak systeem.
Het casco is volledig opgetrokken uit massief houten wand- en vloerelementen, welke als zichtwerk worden uitgevoerd. Hierdoor is geen extra afwerking noodzakelijk en is tevens een snellere bouwtijd behaald.
Het casco wordt als bouwpakket aangeleverd en in slechts 4 dagen gemonteerd. Hierna kan direct gestart worden met de buitenschil en de afbouw.