Nieuwe bedrijfsunits op bedrijventerrein Hondsgemet Geldermalsen

Nieuwbouw Hondsgemet SynergyPark

Op bedrijventerrein Hondsgemet aan de Iepenwei in Geldermalsen verschijnen binnenkort twee aantrekkelijke panden met elk vier bedrijfsunits. Initiatiefnemer JCVANKESSEL Vastgoed biedt ze aan als huurlocaties. Ideaal voor toekomstgerichte ondernemers, want ze voldoen in álle details aan de vereisten voor een verantwoorde toekomst.

De units die de JCVANKESSEL Groep gaat bouwen, zijn alle acht standaard voorzien van een kleine kantoorruimte en een grotere bedrijfsruimte. De bedrijfsruimtes verschillen in vloeroppervlakte van 240 tot 600 m2. Ook kunnen ze  eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld.

Klaar voor de toekomst

SynergyPark wordt milieubewust gerealiseerd. Zo bestaat de hoofdstructuur voornamelijk uit CO2-reducerende, massieve houtbouw: dé duurzame bouwwijze van de toekomst. Ook worden ze voorzien van een warmtepompsysteem, LED-verlichting en duurzaam ventilatiesysteem. De energievoorziening voor de installaties komt van een hoogwaardige zonnepaneleninstallatie die voldoende energie levert voor elke unit.

Groeimogelijkheid

De units worden als acht losse bedrijfseenheden te huur aangeboden, maar we kunnen ook twee of meer bedrijfsruimtes met elkaar verbinden. Voor bedrijven die stevig groeien kunnen de bedrijfsruimtes voorzien worden van een modulair verdiepingsvloersysteem die het mogelijk maakt om de vloeroppervlakte aanzienlijk. Daarmee zijn deze bedrijfsruimtes ideaal voor ondernemers met groeiambities.

Representatief

De units worden gerealiseerd met hoogwaardige materialen en in een moderne, strakke architectuur. Daarmee vormt het SynergyPark een representatieve locatie waar ondernemers met trots hun gasten kunnen ontvangen. Ze zijn bovendien goed bereikbaar: rechtstreeks via de Plettenburglaan of aan de zijde van het bedrijventerrein via de Iepenwei. Ook worden er voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd en krijgt elke unit een laad- en losmogelijkheid op eigen terrein.

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie over deze nieuwe huurunits of neem contact op met Maaike van de Waal via:

Meer informatie

JCVANKESSEL Vastgoed
T +31 (0)345 58 94 10
E vastgoed@jcvankessel.nl

 

Terug naar overzicht