Selecteer een pagina

Melding doorgeven

Deze pagina helpt u om het doorgeven van uw melding te vereenvoudigen, het biedt u zelfs de mogelijkheid om een foto van de situatie toe te voegen. Via deze pagina wordt uw melding altijd naar het juist adres verstuurd, zodat wij kunnen zorgen voor een snelle opvolging. Het maakt hierbij niet uit of wij uw bedrijfspand wel of niet gebouwd hebben. Het type meldingen dat u kunt doorgeven is heel breed. U kunt hierbij denken aan een klemmende deur, een storing in het airco-systeem, lekkages, storing aan een sectiedeur, etc.

Na de melding nemen we contact met u op om de situatie te bespreken en te kijken of er een offerte nodig is, dat we op regie-basis werken, of dat het bij uw service- en onderhoudscontract hoort.

Wees bij het beantwoorden van de vragen zo specifiek en duidelijk mogelijk, zodat wij een goed beeld hebben van de storing en deze zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Na het verzenden ontvangt u een automatische ontvangstbevestiging op het opgegeven emailadres.

Heeft u interesse in een service- en onderhoudscontract voor uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Soort melding*

Specificatie van de ruimte

Specifieke omschrijving melding*

Bijlage (foto of bestand)

Overige opmerkingen