Tuin van Medel - Bovenaanzicht achter
Tuin van Medel - Bovenaanzicht voor
Tuin van Medel - Vooraanzicht
Tuin van Medel - Entree
Tuin van Medel - Zijaanzicht
Tuin van Medel - Gemeenschappelijke ruimte
Tuin van Medel - Omgeving

4004 LE, Tiel

730m2 vrij in te delen kantoorruimte, Tuin van Medel

50% van de beschikbare kantoorruimte van de Tuin van Medel is onder optie.

Heeft u interesse?

Neem contact op met Ursula

Bel:+31 (0) 345 58 94 10

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: vastgoed@jcvankessel.nl

Delen

Tuin van Medel wordt een prachtig nieuwbouw kantoorpand met een duurzaam statement

In het prettige, open en volledig door groen omgeven gebouw van de Tuin van Medel kun je de verbinding met de natuur ervaren. Het bedrijventerrein Medel bij Tiel is het geografische hart van Nederland. Met haar uitstekende verbindingen over de weg, spoor en het water, is dit de uitgelezen plek voor uw nieuwe vestiging.

50% aan kantoorruimte van De Tuin van Medel is onder optie

Het pand bestaat uit 1.400 m2, hiervan zijn twee kantoorruimtes van 365 m2 beschikbaar voor de verhuur in de oostvleugel. De ruimte is naar eigen smaak en behoefte vrij in te delen. De huurprijs ligt op circa € 185,- per m2.

Het terrein van het kavel zal voornamelijk worden ingericht met groen, waaronder een eigen boomgaard met appelbomen en een groen dakterras. Het duurzame aspect wordt doorgetrokken in de bouw met het hergebruik van bouwmateriaal en een massief houten constructie.

In het kort wordt de Tuin van Medel een prachtig nieuwbouw kantoorpand met een duurzaam statement. Een ruim opgezette gezamenlijke centrale ontmoetingsruimte stimuleert samenwerken en kennis delen. Hier, in het hart van Nederland, wordt gewerkt aan de toekomst!

Voorzieningen

 • Centrale ontmoetingsruimte.
 • 375 m2 aan algemene ruimte.
 • Het dak heeft een functie van groene buitenruimte.
 • Appelboomgaard voor eigen gebruik.
 • Koffiebar aanwezig.
 • Gedeelde kantine.

Parkeren

Het aantal parkeerplekken hangt af van de kantoorruimte die u huurt.

Circulair bouwmateriaal

Het pand zelf wordt gebouwd met natuurlijke materialen die geen beroep doen op de reserves van onze aarde. Denk hierbij aan het hergebruik van sloopmateriaal en non-virgin materials.

Het dak

Het toepassen van een groen dak compenseert het bestaande groen waar het pand . Tegelijktijdig zullen we het dak inrichten voor ‘urban farming’. De daken zijn vrij toegankelijk en omgeven met een hekwerk.

Servicekosten

De servicekosten bedragen ongeveer € 26,- per m2 excl. btw per maand. De verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van werkelijk gemaakte kosten voor leveringen en diensten waarover 10% beheerders fee wordt gerekend. In de servicekosten zijn de volgende diensten inbegrepen:

 • Onderhoud blusvoorzieningen, haspels en blussers.
 • Onderhoud luchtwarmtepompsysteem / airco / lucht.
 • Gevelreiniging.
 • Het schoonhouden van de dakbedekking.
 • Onderhoud van de groenvoorziening en het buitenterrein.
 • Glasbewassing (2 x binnen en 4 x buiten).
 • Onderhoud luchtbehandeling en vervangen filters.
 • Schoonhouden reclamezuil.
 • Onderhoud airco, alarminstallatie incl. simkaart, noodverlichting en brandmeldinstallatie.
 • Schoonmaken van de entreehal, inclusief vloer schrobben.

Huurovereenkomst

De huurprijs ligt op circa € 185,- per m2. exclusief btw en servicekosten. De huur wordt per maand vooruit berekend en er geldt een waarborgsom of bankgarantie van 3 maanden huur.

Over bedrijventerrein Medel

Bedrijventerrein Medel ligt bij Tiel aan de A15 en het Amsterdam-Rijnkanaal en ligt centraal in Nederland. Het heeft zijn eigen aansluiting op de A15 en een container terminal aan het Amsterdam-Rijnkanaal.

Medel biedt plek aan bedrijven uit onder andere de logistieke sector, de bouw, productiebedrijven, handel en nijverheid. Bedrijvenpark Medel heeft een ruime en groene opzet met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Het is een aantrekkelijk bedrijvenpark onder beheer van Coöperatie Medel.

Uw mogelijkheden in De Tuin van Medel?

Neem contact op met JCVANKESSEL Vastgoed via +31 (0)345 58 94 10 of stuur een bericht naar vastgoed@jcvankessel.nl. Wij helpen u graag met uw vraag.

Locatie