mercuriusweg1a Ochten

4051 CV, Ochten

Te huur / te koop Kantoor- en bedrijfsruimte Bedrijventerrein De Heuning, Ochten

Indien in het geval van aankoop van het object de notariële overdracht plaatsvindt voor 20 juni 2024, dan is in verband met de 6 maanden doorverkooptermijn een aanzienlijk gereduceerd bedrag voor overdrachtsbelasting van toepassing.

Heeft u interesse?

Neem contact op met Ursula

Bel:+31 (0) 345 58 94 10

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: vastgoed@jcvankessel.nl

Delen

Huurovereenkomst

 

  • Verhuurprijs kantoor- en bedrijfsruimte: € 60.000,00 excl. 21% BTW en excl. servicekosten in overleg
  • Tevens huur van de bovengelegen bedrijfswoning mogelijk, huurprijs op aanvraag
  • Verkoopprijs: € 987.500,00 k.k. (kantoor- en bedrijfsruimte met bovengelegen bedrijfswoning)

Verdere globale informatie

  • 347 m² moderne kantoorruimte op de begane grond met energielabel A+ inclusief kantine met keuken, sanitaire groep (in 2022 volledig gerenoveerd inclusief de installaties) alsmede een trainingsruimte met archief op de verdieping
  • 154 m² hal voorzien van 2 bedrijfsdeuren
  • 132 m² afsluitbare magazijnruimte
  • 118 m² zoldervloer bereikbaar met trap
  • 520 m² verhard buitenterrein en parkeerplaatsen
  • Totale perceel oppervlakte bedraagt 1.823 m²

Buitenterrein is rondom voorzien van hekwerk, terreinverlichting, rondom camerabewaking en afsluitbare toegangspoort.

Het object is voorzien van een modern brand- en inbraakbeveiligingssysteem en daarnaast voorzien van camerabewaking rondom het pand en in de bedrijfshal.

Kantoren zijn voorzien van led verlichting met daglichtafhankelijke regeling en bewegingssensoren, ventilatie met warmtewisselaar, airco-installatie, vloerverwarming op 2 stuks Nefit HR CV ketels en voldoende elektra- en data-aansluitingen. Daarnaast zijn de kantoren en kantine voorzien van projectkwaliteit vloerbedekking en pvc vloerafwerking. Ook zijn de ramen in de gevel voorzien van binnen lamellen en is een groot deel van de binnendeuren en binnenwanden uitgevoerd als luxe gelaagd glas wandsysteem met een decoratieve en moderne raamfolie.

De bedrijfsruimte is geïsoleerd en voorzien van verwarming middels heaters. De bedrijfsvloer bestaat uit klinkerbestrating en de zoldervloer is opgebouwd uit een houten balklaag van voldoende zwaarte aangebracht tussen een staalconstructie met daarop een underlayment vloerafwerking.

De bovengelegen bedrijfswoning heeft een aparte opgang en bestaat uit 120 m² woonruimte bestaande uit woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, toilet en badkamer. Daarnaast aansluitend een buitenruimte (dakterras) van 44 m² en een aparte berg-/wasruimte van 11 m². De woning is voorzien van radiatorenverwarming op een eigen Nefit HR CV ketel en de woonkamer met open keuken is voorzien van een airco-installatie. Deze woning heeft een eenvoudige functionele afwerking en installatie met energielabel D.

Bedrijventerrein De Heuning is gelegen ten westen van de kern Ochten. De Heuning is een gemengd bedrijventerrein. Het terrein heeft een vrije ligging ten opzichte van omliggende bebouwing en kent daardoor een goede interne en externe ontsluiting van het terrein. De bushalte bevindt zich op 500 meter van het object en de op- en afrit snelweg A15 Ochten is gelegen op 2500 meter afstand.

De gronden op dit bedrijventerrein zijn onder andere bestemd voor bedrijven t/m categorie 3.2, groothandel en volumineuze detailhandel. Daarnaast is het thans aanwezige buitenterrein beschikbaar voor uitbreiding van de bebouwing tot een maximum bouwhoogte van 12 meter.

Locatie