Kantoorruimte te huur in Geldermalsen
Kantoorruimte te huur in Geldermalsen
Kantoorruimte te huur in Geldermalsen
Kantoorruimte te huur in Geldermalsen
Kantoorruimte te huur in Geldermalsen
Kantoorruimte te huur in Geldermalsen
Kantoorruimte te huur in Geldermalsen
Plattegrond

De Ooyen 13, Geldermalsen

Moderne kantoorruimte te huur

IN KANTOORPAND PLETTERENBURG OOST IN GELDERMALSEN, NABIJ KNOOPPUNT DEIL (A2-A15) IS OP DE BEGANE GROND EEN MOOIE LICHTE KANTOORRUIMTE VOOR U BESCHIKBAAR. CENTRAAL GELEGEN, EEN IDEALE UITVALSBASIS VOOR UW ORGANISATIE.

Heeft u interesse?

Neem contact op met ons

Bel:+31 (0) 345 58 94 10

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: vastgoed@jcvankessel.nl

Delen

Ideale uitvalsbasis

In kantoorpand Pletterenburg Oost in Geldermalsen, nabij knooppunt Deil (A2-A15), hebben we op de begane grond een mooie kantoorruimte voor u beschikbaar. Dankzij de goede bereikbaarheid én de praktische indeling is deze ruimte de ideale uitvalbasis voor uw onderneming.

  • Eén grote (kantoor)ruimte / kantoortuin.
  • Eén afgesloten vergaderruimte.
  • Pantry, voorzien van vaatwasser en close-in boiler.
  • Veel daglicht.
  • Razendsnelle glasvezelverbinding.

Werk- en ontmoetingsplek

Deze kantoorruimte met ruimte voor zeker 10 (flex)werkplekken is uitermate geschikt om in te delen als kantoortuin. Er valt aan drie zijden een zee van natuurlijk daglicht naar binnen door de grote glazen puien. Hierdoor doet de ruimte nog groter aan.
Het gebouw is van alle gemakken voorzien waardoor uw organisatie zich hier snel thuis zal voelen.

U deelt met de andere huurders een mooie, ruime centrale entree met trappenhuis en lift. Het pand is beveiligd met een modern alarmsysteem dat per ruimte ingeschakeld kan worden. Bovendien zijn de kantoren voorzien van deugdelijk hang- en sluitwerk en voorzien van een uitstekend ventilatiesysteem.

Dit is veel meer dan een comfortabele werkruimte. We bieden u een inspirerende omgeving voor interessante ontmoetingen en nieuwe businessplannen!

Parkeren

Er zijn voldoende parkeerplaatsen waarbij u voor de deur parkeert. Maar ook voor uw gasten zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Zichtlocatie

Dit kantoorpand ligt op een zichtlocatie aan de A15. Dankzij de ligging aan knooppunt Deil rijdt u direct de A2 of de A15 op. Het nabijgelegen NS-station van Geldermalsen ligt bovendien centraal in het spoorwegennetwerk, waardoor treinbestemmingen nooit ver weg zijn.

Bedrijventerrein Hondsgemet

Bedrijventerrein Hondsgemet is ontwikkeld voor reguliere mkb-activiteiten in onder meer handel, productie, transport, logistiek en dienstverlening.

Het is een ruim opgezet terrein met een modern glasvezelnetwerk, duidelijke bewegwijzering en collectieve beveiliging. Deze worden verzorgd door coöperatieve vereniging Hondsgemet U.A., waar de eigenaar van het kantoorpand bij is aangesloten.

Locatie