Kantoorruimte te huur De Ooyen 5A
Kantoorruimte te huur of te koop in Geldermalsen
Kantoorruimte te huur of te koop in Geldermalsen
Kantoorruimte te huur of te koop in Geldermalsen
Kantoorruimte te huur of te koop in Geldermalsen
Kantoorruimte te huur of te koop in Geldermalsen
Kantoorruimte te huur of te koop in Geldermalsen
Plattegrond De Ooyen 5A

De Ooyen 5A, Geldermalsen

Zelfstandige kantoorruimte van 523 m2 te huur of te koop

ZELFSTANDIGE KANTOORRUIMTE TE HUUR OF TE KOOP VAN 523 M2 AAN DE OOYEN 5A TE GELDERMALSEN. EEN NETTE KANTOORRUIMTE OP DE EERSTE VERDIEPING VAN ‘PLETTERENBURG-WEST’. HET PAND HEEFT EEN STATIGE UITSTRALING EN IS CENTRAAL GELEGEN NABIJ KNOOPPUNT DEIL (A2-A15). 

Heeft u interesse?

Neem contact op met ons

Bel:+31 (0) 345 58 94 10

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: vastgoed@jcvankessel.nl

Delen

Kantoorruimte in Geldermalsen te huur of te koop

Zelfstandige kantoorruimte te huur of te koop van 523 m2 aan De Ooyen 5A te Geldermalsen. Een nette kantoorruimte op de eerste verdieping van het pand ‘Pletterenburg West’. Het pand heeft een statige uitstraling, is centraal gelegen nabij knooppunt Deil (A2-A15) en van alle gemakken voorzien: de ideale uitvalsbasis voor uw onderneming.

Door middel van wandsystemen is het mogelijk om het kantoor te (her)indelen. Daarbij zijn er genoeg mogelijkheden om reclameborden aan het pand te monteren. Ook is er de mogelijkheid om De Ooyen 5B erbij te kopen wat zich boven 5A bevindt. De kantoorruimte is ongemeubileerd.

Voorzieningen

 • Unit met 11 kantoorruimtes
 • Royale overleg- / kantineruimte
 • Twee pantry’s voorzien van close-in-boiler
 • Inpandige archiefruimte
 • Dakterras aangrenzend aan de kantine
 • Alarmsysteem aanwezig
 • Airco in elke ruimte
 • Lift in de centrale hal
 • Voldoende internetaansluitingen in de ruimtes

Zichtlocatie

Uw kantoorpand ligt op een zichtlocatie aan de A15. Dankzij de unieke ligging aan knooppunt Deil rijdt u ‘direct’ de A2 en de A15 op. Het nabij liggende NS-station van Geldermalsen ligt bovendien centraal in het spoorwegennetwerk. Ook is Pletterenburg West goed te bereiken per auto.

Parkeren

De voorkant van het pand is omgeven door een keurig aangelegd buitenterrein met groenvoorziening en parkeerplekken. Bij het pand horen 16 parkeerplekken op het gezamenlijke terrein. Er zijn geen plaatsen toegewezen, u kunt er dus voor kiezen om aan de voor- en achterzijde van het gebouw te parkeren.

 

Over bedrijventerrein Hondsgemet

Bedrijventerrein Hondsgemet is ontwikkeld voor reguliere MKB-activiteiten in onder meer handel, productie, transport, logistiek en dienstverlening. Het is een ruim opgezet bedrijventerrein met een modern glasvezelnetwerk, duidelijke bewegwijzering en collectieve beveiliging. Deze worden verzorgd door coöperatieve vereniging Hondsgemet U.A., waar de eigenaar van het kantoorpand bij is aangesloten.

Servicekosten

De servicekosten voor deze ruimte bedragen € 510 excl. btw per maand (prijspeil 1 januari 2020). De servicekosten zijn een verrekenbaar voorschot. Daardoor weet u zich verzekerd van o.a.:

 • Regelmatig tuinonderhoud
 • Glasbewassing (buitenzijde)
 • Schoonmaak van de centrale hal
 • Onderhoud van de brandveiligheidsvoorzieningen
 • Liftonderhoud

Huurprijs en huurperiode

De huurprijs is € 67.990 per jaar exclusief de servicekosten. Met de optie belaste levering (waarbij de btw wordt verlegd en er effectief geen btw betaald wordt).

De servicekosten voor deze ruimte bedragen € 510 excl. btw per maand (prijspeil 1 januari 2020). De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en omzetbelasting. Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

De overeenkomst zal in beginsel worden aangegaan voor een periode van 5 jaar. De duur van het opzegtermijn is 1 jaar. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (Alle Huishoudens) van het CBS.

Koopprijs

U heeft de mogelijkheid om de Ooyen 5A te kopen voor €847.000 k.k.

Locatie