Kostenoverzicht De Ooyen 5B
Kantoorruimte te huur of te koop in Geldermalsen
Kantoorruimte te huur of te koop in Geldermalsen
Kantoorruimte te huur of te koop in Geldermalsen
Kantoorruimte te huur of te koop in Geldermalsen
Kantoorruimte te huur of te koop in Geldermalsen
Kantoorruimte te huur of te koop in Geldermalsen
Plattegrond De Ooyen 5B

De Ooyen 5B, Geldermalsen

Comfortabele kantoorruimte van 240 m2 te huur of te koop

ZELFSTANDIGE KANTOORRUIMTE TE HUUR OF TE KOOP VAN 240 M2 AAN DE OOYEN 5B TE GELDERMALSEN. EEN NETTE KANTOORRUIMTE OP DE TWEEDE VERDIEPING VAN ‘PLETTERENBURG-WEST’. HET PAND HEEFT EEN STATIGE UITSTRALING EN IS CENTRAAL GELEGEN NABIJ KNOOPPUNT DEIL (A2-A15). 

Heeft u interesse?

Neem contact op met ons

Bel:+31 (0) 345 58 94 10

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: vastgoed@jcvankessel.nl

Delen

Kantoorruimte in Geldermalsen te huur of te koop

Zelfstandige kantoorruimte te huur of te koop van 240 m2 aan De Ooyen 5B te Geldermalsen. Een nette kantoorruimte op de tweede verdieping van het pand ‘Pletterenburg West’. Het pand heeft een statige uitstraling, is van alle gemakken voorzien en is centraal gelegen nabij knooppunt Deil (A2-A15).

Door middel van wandsystemen is het mogelijk om het kantoor te (her)indelen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om De Ooyen 5A erbij te kopen; dit is een ruimte van 523 m2 op de eerste verdieping van het pand.

De kantoorruimte wordt ongemeubileerd aangeboden. Als plafondafwerking is een systeemplafond met gipsvinyltegels gebruikt. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om reclameborden aan het pand te monteren. 

Voorzieningen

 • Eén grote kantoorruimte / vergaderzaal / trainingsruimte / showroom
 • Twee kleinere werkruimten
 • Panty, voorzien van vaatwasser en close-in boiler
 • Dakterras aanwezig
 • Alarmsysteem
 • Airco in elke ruimte
 • Lift in de centrale hal

Parkeren

De voorkant van het pand wordt omgeven door een keurig aangelegd buitenterrein met groenvoorziening en parkeerplekken. Bij het pand horen 10 parkeerplekken op het gezamenlijke terrein. Er zijn geen parkeerplaatsen toegewezen, u kunt er dus voor kiezen om aan de voor- en achterzijde van het gebouw te parkeren.

Over bedrijventerrein Hondsgemet

Bedrijventerrein Hondsgemet is ontwikkeld voor reguliere mkb-activiteiten in onder meer handel, productie, transport, logistiek en dienstverlening. Het is een ruim opgezet terrein met een razendsnel glasvezelnetwerk, duidelijke bewegwijzering en collectieve beveiliging. Deze worden verzorgd door coöperatieve vereniging Hondsgemet U.A., waar de eigenaar van het kantoorpand bij is aangesloten.

Servicekosten

De servicekosten voor deze ruimte bedragen € 347,- excl. btw per maand (prijspeil 1 januari 2020). De servicekosten zijn een verrekenbaar voorschot. Daardoor weet u zich verzekerd van o.a.:

 • Regelmatig tuinonderhoud
 • Glasbewassing (buitenzijde)
 • Schoonmaak van de centrale hal
 • Onderhoud van de brandveiligheidsvoorzieningen
 • Liftonderhoud

Kortom: uitstekende voorzieningen in een uiterst representatieve omgeving.

Huurprijs en huurperiode

De huurprijs bedraagt € 31.200 per jaar exclusief servicekosten. Met de optie belaste levering (waarbij de btw wordt verlegd en er effectief geen btw betaald wordt).

De servicekosten voor deze ruimte bedragen € 347,- excl. btw per maand (prijspeil 1 januari 2020). De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en omzetbelasting. Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

De overeenkomst zal in beginsel worden aangegaan voor een periode van 5 jaar. De duur van het opzegtermijn is 1 jaar. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (Alle Huishoudens) van het CBS.

Koopprijs

U heeft ook de mogelijkheid om de Ooyen 5B te kopen voor €468.000 k.k.

Aanvullend is De Ooyen 5A, een kantoorruimte van 523 m2 op de eerste verdieping van het pand, ook beschikbaar voor huur of koop.

Locatie