JCVANKESSEL Vastgoed - Kantoorruimte De Ooyen 5a
JCVANKESSEL Vastgoed - Kantoorruimte De Ooyen Pantry
JCVANKESSEL Vastgoed - Kantoorruimte De Ooyen Dakterras
JCVANKESSEL Vastgoed - Kantoorruimte De Ooyen Pand
JCVANKESSEL Vastgoed - Kantoorruimte De Ooyen Plattegrond

De Ooyen 5a, Geldermalsen

Fraaie kantoorruimte beschikbaar

IN KANTOORPAND PLETTERENBURG WEST IN GELDERMALSEN, NABIJ KNOOPPUNT DEIL (A2-A15) HEBBEN WE OP DE EERSTE VERDIEPING EEN FRAAIE KANTOORRUIMTE VOOR U BESCHIKBAAR. HET PAND IS CENTRAAL GELEGEN ÉN VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN: DE IDEALE UITVALSBASIS VOOR UW ONDERNEMING.

Heeft u interesse?

Neem contact op met ons

Bel:+31 (0) 345 58 94 10

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: vastgoed@jcvankessel.nl

Delen

Het kantoor

  • 11 Ruimtelijke kantoren.
  • Royale overleg/kantine ruimte.
  • Twee pantry’s voorzien van close-in boiler.
  • Royale inpandige archiefruimte.
  • Dakterras aangrenzend aan de kantine

De wanden en vloeren van het sanitair zijn voorzien van fraaie keramische tegels. Als plafondafwerking is een systeemplafond met gipsvinyltegels gebruikt.

Parkeren

U kunt voor de deur parkeren; uw huurovereenkomst voorziet in 16 parkeerplaatsen. Bovendien zijn er aan de voor- en achterzijde van het gebouw voldoende parkeerplaatsen.

Servicekosten

De servicekosten voor deze ruimte bedragen € 510,- excl. btw per maand (prijspeil 1 januari 2020). De servicekosten zijn een verrekenbaar voorschot.

Bereikbaarheid

Het kantoor bevindt zich op een prachtige zichtlocatie.

Het bedrijventerrein Hondsgemet in Geldermalsen ligt pal aan de A15. Dankzij de unieke ligging aan knooppunt Deil rijdt u ‘direct’ de A2 of de A15 op.

Het nabij gelegen NS-station van Geldermalsen ligt bovendien centraal in het spoorwegennetwerk, waardoor treinbestemmingen nooit ver weg zijn.

Over bedrijventerrein Hondsgemet

Bedrijventerrein Hondsgemet is ontwikkeld voor reguliere mkb-activiteiten in onder meer handel, productie, transport, logistiek en dienstverlening.

Het is een ruim opgezet bedrijventerrein met een modern glasvezelnetwerk, duidelijke bewegwijzering en collectieve beveiliging. Deze worden verzorgd door coöperatieve vereniging Hondsgemet U.A., waar de eigenaar van het kantoorpand bij is aangesloten.

Locatie