Kantoorruimte te huur - kantoor
Kantoorruimte te huur - kantoor
Kantoorruimte te huur - gang

De Ooyen 15, Geldermalsen

De Ooyen 15. Kantoorruimte 167 m2 te huur. Flexibel in te richten.

OP ZOEK NAAR KANTOORRUIMTE? IN HET STATIGE KANTOORPAND PLETTERENBURG OOST IN GELDERMALSEN VINDT U EEN MODERN EN VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIENE KANTOORRUIMTE. EEN GESCHIKTE UITVALSBASIS VOOR UW ORGANISATIE DOOR HAAR CENTRALE LIGGING NABIJ KNOOPPUNT DEIL (A2-A15).

Heeft u interesse?

Neem contact op met ons

Bel:+31 (0) 345 58 94 10

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: vastgoed@jcvankessel.nl

Delen

Ideale uitvalsbasis

We hebben we op de begane grond van dit state kantoorpand een mooie kantoorruimte, van alle gemakken voorzien, voor u beschikbaar. Pletterenburg Oost in Geldermalsen is centraal gelegen nabij knooppunt Deil (A2-A15). Dankzij de goede bereikbaarheid én de praktische indeling is deze ruimte de ideale uitvalbasis voor uw onderneming.

Door middel van wandsystemen is het mogelijk om het kantoor te (her)indelen. Er is een mogelijkheid om een reclameaanduiding aan het pand te monteren. De kantoorruimte is ongemeubileerd.

  • 3 kantoorruimtes.
  • Spreekkamer, berging-, repro- en serverruimtes.
  • Pantry, voorzien van vaatwasser en close-in boiler.
  • Alarmsysteem aanwezig.
  • Veel daglicht.
  • Airconditioning in elke ruimte aanwezig.
  • Razendsnelle glasvezelverbinding.

Werk- en ontmoetingsplek

Er valt aan drie zijden een zee van natuurlijk daglicht naar binnen door de grote glazen puien. Hierdoor doet de ruimte nog groter aan. Het gebouw is van alle gemakken voorzien waardoor uw organisatie zich hier snel thuis zal voelen.

U deelt met de andere huurders een mooie, ruime centrale entree met trappenhuis en lift. Het pand is beveiligd met een modern alarmsysteem dat per ruimte ingeschakeld kan worden. Bovendien zijn de kantoren voorzien van deugdelijk hang- en sluitwerk en voorzien van een uitstekend ventilatiesysteem.

Dit is veel meer dan een comfortabele werkruimte. We bieden u een inspirerende omgeving voor interessante ontmoetingen en nieuwe businessplannen!

Parkeren

De voorkant van het pand wordt omgeven door een keurig aangelegd buitenterrein met groenvoorziening en parkeerplekken. Bij het pand horen 6 parkeerplekken op het gezamenlijke terrein.

Er zijn geen parkeerplaatsen toegewezen, u kunt er dus voor kiezen om aan de voor- en achterzijde van het gebouw te parkeren. Hier is het ook mogelijk om overdekt te parkeren.

Zichtlocatie

De locatie ligt centraal in Nederland. Dankzij de unieke ligging aan knooppunt Deil rijdt u ‘direct’ de A2 en de A15 op. Hierdoor is de locatie uitstekend met de auto bereikbaar.

Ook met het openbaar vervoer is De Ooyen 15 goed te bereiken. Het nabij liggende NS-station van Geldermalsen ligt bovendien centraal in het spoorwegennetwerk.

Bedrijventerrein Hondsgemet

Bedrijventerrein Hondsgemet is ontwikkeld voor reguliere mkb-activiteiten in onder meer handel, productie, transport, logistiek en dienstverlening.

Het is een ruim opgezet terrein met een modern glasvezelnetwerk, duidelijke bewegwijzering en collectieve beveiliging. Deze worden verzorgd door coöperatieve vereniging Hondsgemet U.A., waar de eigenaar van het kantoorpand bij is aangesloten.

Rondleiding op afspraak

Wilt u ook een kijkje komen nemen in dit prachtige kantoorpand? Neem contact op en plan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in, voordat ook deze laatste kantoorruimte verhuurd is. 

Locatie