Huurspecificaties kantoorruimte in Geldermalsen
Kantoortuin te huur Geldermalsen
Vergaderkamer te huur Geldermalsen
Dakterras te huur Geldermalsen
Kantoorruimte te huur Geldermalsen
Kantoorruimte te huur Geldermalsen
Plattegrond

De Ooyen 5b, Geldermalsen

Comfortabel pentoffice

EEN INSPIRERENDE OMGEVING VOOR INTERESSANTE ONTMOETINGEN EN NIEUWE BUSINESSPLANNEN. IN KANTOORPAND PLETTERENBURG WEST IN GELDERMALSEN, NABIJ KNOOPPUNT DEIL (A2-A15) HEBBEN WE EEN COMFORTABEL PENTOFFICE OP DE TWEEDE VERDIEPING VOOR U BESCHIKBAAR.

Heeft u interesse?

Neem contact op met ons

Bel:+31 (0) 345 58 94 10

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: vastgoed@jcvankessel.nl

Delen

Visitekaartje

In kantoorpand Pletterenburg West in Geldermalsen, nabij knooppunt Deil (A2-A15), hebben we op de tweede verdieping een luxe kantoorruimte voor u beschikbaar. Dankzij de goede bereikbaarheid én de luxe uitstraling is deze ruimte een prachtig visitekaartje voor uw onderneming.

  • Eén grote kantoorruimte/vergaderzaal/trainingsruimte/showroom.
  • Twee kleinere overleg-/werkruimten.
  • Pantry, voorzien van vaatwasser en close-in boiler.
  • Sanitair, voorzien van fraaie keramische tegels.

Ideale werk- en ontmoetingsplek

De beschikbare unit biedt ruimte voor zeker 10 werkplekken. U voelt zich er vast gauw thuis, want het gebouw is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het een prachtig dakterras, een lift in de centrale hal en een modern alarmsysteem.

Het representatieve pand biedt diverse mogelijkheden voor reclame-uitingen zodat uw gasten u gemakkelijk kunnen vinden. Dit is dan ook veel meer dan zomaar een comfortabele werkruimte. Dit is een inspirerende omgeving voor interessante ontmoetingen en nieuwe businessplannen!

Parkeren

U kunt voor de deur parkeren; uw huurovereenkomst voorziet in 10 parkeerplaatsen, dus u kunt voor de deur parkeren. Bovendien zijn er aan de voor- en achterzijde van het gebouw ruim voldoende parkeerplaatsen voor uw gasten beschikbaar.

Zichtlocatie

Dit kantoorpand ligt op een zichtlocatie aan de A15. Dankzij de ligging aan knooppunt Deil rijdt u direct de A2 en de A15 op. Het nabijgelegen NS-station van Geldermalsen ligt bovendien centraal in het spoorwegennetwerk, waardoor treinbestemmingen nooit ver weg zijn.

Bedrijventerrein Hondsgemet

Bedrijventerrein Hondsgemet is ontwikkeld voor reguliere mkb-activiteiten in onder meer handel, productie, transport, logistiek en dienstverlening. Het is een ruim opgezet terrein met een razendsnel glasvezelnetwerk, duidelijke bewegwijzering en collectieve beveiliging. Deze worden verzorgd door coöperatieve vereniging Hondsgemet U.A., waar de eigenaar van het kantoorpand bij is aangesloten.

Locatie