Bedrijfsruimte te huur De Iepenwei 15
Bedrijfsruimte met kantoor te huur De Iepenwei 15
Bedrijfsruimte met kantoor te huur De Iepenwei 15
Bedrijfsruimte met kantoor te huur De Iepenwei 15
Bedrijfsruimte met kantoor te huur De Iepenwei 15
Bedrijfsruimte met kantoor te huur De Iepenwei 15
Bedrijfsruimte met kantoor te huur De Iepenwei 15
Bedrijfsruimte met kantoor te huur De Iepenwei 15
Bedrijfsruimte met kantoor te huur De Iepenwei 15

De Iepenwei 15, Geldermalsen

Bedrijfsruimte met kantoor van 543 m2, De Iepenwei 15 te huur

In maart komt deze bedrijfsruimte met kantoor beschikbaar voor de verhuur!

75% van het SynergyPark is inmiddels verhuurd.
Reageer snel!

Heeft u interesse?

Neem contact op met ons

Bel:+31 (0) 345 58 94 10

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: vastgoed@jcvankessel.nl

Delen

Bedrijfspand

Groen ondernemen met bijzonder lage verbruikskosten kan op het Synergypark: representatieve bedrijfsruimte op bedrijventerrein Hondsgemet bij Geldermalsen.

Het Synergypark is een ruim opgezet bedrijvenpark op Hondsgemet in Geldermalsen en bestaat uit twee aantrekkelijk vormgegeven bedrijfspanden met elk vier moderne bedrijfsruimtes met een compleet energiezuinig pakket.

De bedrijfsruimte W-04 is 543 m2 groot en het kantoor bestaat uit 52 m2. De ruimte boven het kantoor bestaat uit 52 m2 en is aan te passen naar een extra kantoor of vergaderruimte of is bijvoorbeeld te gebruiken voor opslag.

Voorzieningen

 • Kantoorruimte 52 m2
 • Bedrijfsruimte 543 m2
 • Zolder 52 m2
 • Panty, voorzien van vaatwasser en koelkast
 • Energiezuinige, efficiënte all-electric installaties

All-electric installaties

 • Warmptepomp
  Een hoog rendement warmtepomp verwarmt of koelt de ruimte (en water) op duurzame wijze door energie uit de buitenlucht te benutten.
 • Isolatie
  De panden zijn uitstekend geïsoleerd, dat in combinatie met warmtewerend glas, verzorgt het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat.
 • Ventilatie
  Ventilatie zorgt voor een gezonde werkomgeving. Voldoende luchtverversingscapaciteit en warmteterugwinsysteem voorziet hierin.
 • PV-installatie
  De hoogwaardige PV-installatie op het dak van elke bedrijfsruimte biedt voldoende vermogen om uw verbruikskosten te drukken.
 • LED-verlichting
  LED-verlichting is energiezuinig. De bedrijfsruimte is verder voorzien van eeen lichtstraat voor het verminderen van de verlichtingsbehoefte.

Parkeren

Deze bedrijfsruimte is voorzien van 15 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast beschikt de bedrijfsruimte over voldoende eigen terrein om op eigen terrein te kunnen laden en lossen.

Klaar voor de toekomst

Duurzaam ondernemen begint met een solide basis. Op het Synergypark voldoen de bedrijfspanden in alle details aan de vereisten voor een verantwoorde toekomst: ideaal voor toekomstgerichte ondernemers met groeiambitie.

In de bedrijfsruimte valt het duurzame aspect van het pand duidelijk op in de vorm van massief houten gelamineerde liggers. Daarnaast ziet u dat het casco van de kantoorruimte eveneens van hout is. Hout is een prachtig materiaal en geeft een duurzame uitstraling aan uw organisatie.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden op het SynergyPark?

Kijk voor meer informatie op synergypark.nl of neem contact op met JCVANKESSEL Vastgoed via +31 (0)345 58 94 10 of via vastgoed@jcvankessel.nl.

Lage verbruikskosten met zonnepanelen

Uitstekende isolatie en moderne installaties zorgen voor bijzonder laag uitvallende verbruikskosten. De verbruikskosten voor basis elektra (verwarmen, koelen ventileren en verlichten) worden gecompenseerd door een hoogwaardige zonnepaneleninstallatie op iedere bedrijfsruimte (onder normale omstandigheden en verbruik). De unit beschikt over verbruiksmeters voor elektriciteit en water. Huurder is vrij om zelf contracten met leveranciers af te sluiten.

Bereikbaarheid

Het SynergyPark is uitstekend bereikbaar met een rechtstreekse ontsluiting via de Plettenburglaan of via De Iepenwei. Dankzij de gunstige ligging aan knooppunt Deil rijdt u van het SynergyPark ‘direct’ de A15 en de A2 op.

Servicekosten

De servicekosten voor deze ruimte bedragen € 271,00 excl. btw per maand. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van werkelijk gemaakte kosten voor leveringen en diensten. Daardoor weet u zich verzekerd van o.a.:

 • Regelmatig tuinonderhuid
 • Glasbewassing (buitenzijde)
 • Onderhoud en monitoring van het PV-systeem
 • Onderhoud van de brandveiligheidsvoorzieningen (brandmelders)
 • Onderhoud alarminstallatie / airco kantoor
 • Gladheidsbestrijding
 • Gevelreiniging etc.

Huurovereenkomst

De huurprijs is € 46.875 per jaar exclusief btw en servicekosten. De huur en servicekosten inclusief btw worden per maand vooruitbetaald, voor het eerst op de huuringangsdatum.

De zekerheidstelling bestaat uit een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, inclusief servicekosten en btw.

De huurovereenkomst is op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ). Bij aanvang is de huurtermijn 5 jaar met vervolgens een optietermijn van 2 jaar en aansluitend telkens een huurtermijn van 1 jaar. Voor elke huurtermijn geldt een opzegperiode van 1 jaar. 

De verhuurder

JCVANKESSEL Vastgoed is de eigenaar en de verhuurder van het SynergyPark. We dragen zorg voor het onderhoud van de panden en het terrein. We zijn ervaren in vastgoedbeheer en verhuur en dat merkt u aan ons oog voor detail en persoonlijk contact.

We zitten bij u in de buurt zodat we schade of storingen snel voor u oplossen.

Over bedrijventerrein Hondsgemet

Bedrijventerrein Hondsgemet is ontwikkeld voor reguliere mkb-activiteiten in onder meer handel, productie, transport, logistiek en dienstverleningen.

Het is een ruim opgezet bedrijventerrein met een modern glasvezelnetwerk, duidelijke bewegwijzering en collectieve beveiliging. Deze worden verzorgd door coöperatieve vereniging Hondsgemet U.A., waar de eigenaar van het kantoorpand bij is aangesloten.

Locatie