Onderneem op een zichtlocatie centraal in Nederland

De Ooyen 13a, Geldermalsen

Ondernemen in centraal Nederland

Fraai ingerichte kantoorruimte:
comfortabel en compleet

Heeft u interesse?

Neem contact op met Maaike

Bel:+31 (0) 345 58 94 10

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: vastgoed@jcvankessel.nl

Delen

Ideale uitvalsbasis

In kantoorpand Pletterenburg Oost in Geldermalsen hebben we op de tweede verdieping een fraai ingerichte kantoorruimte voor u beschikbaar. Het pand is centraal gelegen én van alle gemakken voorzien: de ideale uitvalsbasis voor uw onderneming.

  • Kantoorruimte: 183 m²
  • Grote kantoorruimte met 10 werkplekken
  • Kleinere overleg/werkruimte met 4 zitplaatsen
  • Pantry met close-in boiler
  • Royale vergaderruimte (12 zitplaatsen)
  • Relaxte lunchruimte

 

De wanden en vloeren van het sanitair zijn voorzien van fraaie keramische tegels. Als plafondafwerking is een systeemplafond met gipsvinyltegels gebruikt. Overname van de inventaris (zoals te zien op de foto’s) is bespreekbaar.

Parkeren

U kunt voor de deur parkeren; uw huurovereenkomst voorziet in 6 parkeerplaatsen. Bovendien zijn er aan de voor- en achterzijde van het gebouw voldoende parkeerplaatsen.

Servicekosten

De servicekosten voor deze ruimte zijn € 410,00 excl. btw per maand (prijspeil 1 januari 2020). De servicekosten zijn een verrekenbaar voorschot.

Zichtlocatie

Uw kantoorpand ligt op een zichtlocatie aan de A15. Dankzij de unieke ligging aan knooppunt Deil rijdt u ‘direct’ de A2 en de A15 op. Het nabij liggende NS-station van Geldermalsen ligt bovendien centraal in het spoorwegennetwerk, waardoor treinbestemmingen nooit ver weg zijn.

Over het gebouw

Het kantoorpand is verdeeld in zes kantoorruimtes: twee per verdieping. U deelt met de andere gebruikers een mooie, ruime centrale entree met trappenhuis en open lift met glaspanelen. Uw eigen entree is beveiligd met een automatische deuropener. Het pand is duurzaam gebouwd, dus goed geïsoleerd en energiezuinig. Het is bovendien voorzien van deugdelijk hang- en sluitwerk en een uitstekend ventilatiesysteem.

De alarminstallatie, de brandmeldinstallatie, de rolluiken en de elektrische schuifpoort zijn via een centraal gebouwbeheersysteem te bedienen. Glasvezel is mogelijk via de Coöperatieve Vereniging Hondsgemet.

Over bedrijventerrein Hondsgemet

Bedrijventerrein Hondsgemet is ontwikkeld voor reguliere mkb-activiteiten in onder meer handel, productie, transport, logistiek en dienstverlening. Het is een ruim opgezet bedrijventerrein met een modern glasvezelnetwerk, duidelijke bewegwijzering en collectieve beveiliging. Deze worden verzorgd door coöperatieve vereniging Hondsgemet U.A., waar de eigenaar van het kantoorpand bij is aangesloten.

Locatie