Artist impression SynergyPark
Artist impression SynergyPark
Artist impression SynergyPark
Artist impression SynergyPark
Artist impression SynergyPark

Hondsgemet, Geldermalsen

Nieuwe bedrijfsunits SynergyPark

OP BEDRIJVENTERREIN HONDSGEMET AAN DE IEPENWEI IN GELDERMALSEN VERSCHIJNEN
BINNENKORT TWEE AANTREKKELIJKE PANDEN IN HET SYNERGYPARK MET ELK VIER BEDRIJFSUNITS.

Ideaal voor toekomstgerichte ondernemers, want de bedrijfsunits voldoen in álle details aan de vereisten voor een verantwoorde toekomst.

Heeft u interesse?

Neem contact op met Maaike

Bel:+31 (0) 345 58 94 10

Of maak een afspraak U kunt ons ook een mail sturen via: vastgoed@jcvankessel.nl

Delen

SynergyPark

De units die de JCVANKESSEL Groep gaat bouwen, zijn alle acht standaard voorzien van een kleine kantoorruimte en een grotere bedrijfsruimte. Ze variëren in grootte van 240 tot 600 m2 vloeroppervlak, maar kunnen ook eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld. En het mooie is: met het oog op onze toekomst worden de units milieubewust gerealiseerd.

 

Representatief

De units worden gerealiseerd met hoogwaardige materialen en in een moderne, strakke architectuur. Daarmee vormen ze een representatieve locatie waar ondernemers met trots hun gasten kunnen ontvangen. Ze zijn bovendien goed bereikbaar: rechtstreeks via de Plettenburglaan of aan de zijde van het bedrijventerrein via de Iepenwei. Ook worden voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd en krijgt elke unit een laad- en losmogelijkheid op eigen terrein.

Klaar voor de toekomst

De nieuwe units zijn duurzaam ontworpen. Zo bestaat de draagstructuur deels uit CO2-reducerende, massieve houtbouw: dé duurzame bouwwijze van de toekomst. Ook worden de units voorzien van een modern warmtepompsysteem en ledverlichting.

Bovendien zijn de ruimtes voorzien van een geavanceerd ventilatiesysteem met voldoende luchtverversingscapaciteit. De verbruikskosten voor elektra van verwarmen, koelen en ventileren worden bij normaal gebruik en onder normale
omstandigheden gecompenseerd met een hoogwaardige zonnepaneleninstallatie op het dak van de unit.

Bereikbaarheid

De units worden gebouwd op bedrijventerrein Hondsgemet in Geldermalsen, direct aan de A15. Dankzij de unieke ligging aan knooppunt Deil rijdt u ‘direct’ de A2 en de A15 op. Het nabij gelegen NS-station van Geldermalsen ligt bovendien centraal in het spoorwegennetwerk, waardoor treinbestemmingen nooit ver weg zijn.

 

Over bedrijventerrein Hondsgemet

Bedrijventerrein Hondsgemet is ontwikkeld voor reguliere mkb-activiteiten in onder meer handel, productie, transport, logistiek en dienstverlening.

Het is een ruim opgezet bedrijventerrein met een modern glasvezelnetwerk, duidelijke bewegwijzering en collectieve beveiliging. Deze worden verzorgd door coöperatieve vereniging Hondsgemet U.A., waar de eigenaar van het kantoorpand bij is aangesloten.

Samengevat

  • Kleine kantoorruimte en grotere bedrijfsruimte voor elke unit.
  • 240 tot 600 m2 vloeroppervlak.
  • Volledig duurzaam en energiezuinig gebouwd.
  • Eigen zonnepanelen: elke bedrijfsunit heeft een PV-installatie.
  • Geavanceerd ventilatiesysteem met daarmee voldoende luchtverversing.
  • Groeimogelijkheid: bedrijfsruimtes kunnen worden gekoppeld en (op termijn) uitgebreid.
  • Representatieve locatie.
  • Goede bereikbaarheid.
  • Voldoende parkeerplaatsen.
  • Laad- en losmogelijkheid op eigen terrein.

Locatie